Witchowa Nina, Merlin Czarodziej i [*] Rysiek
- Witcha
dziękujemy za całą <serce> 
tylko troszkę Ninusią sie martwię, z jednej strony jak porównuję ją z kotkami z forum to nie wyglada ona na przesadnie grubą, ale wcześniej wyglądała inaczej, była szczuplejsza (jadła TOTW)
teraz je RC intestinal - zaczynam mieszac po kilka chrupek TOTW żeby powrócić do tej karmy
ale na porcję dzienną to jest naprawde kilka chrupek
A Ninuś zaokrąglony jest
Dziwi mnie to bo jak jedzą koty mięsko to Nina skubnie kilka kaławeczkow i odchodzi od miseczki a Rysiek wciągnąłby każda ilość wołowinki... (kurczak i indyk - ble dla obu) i Nina nie je jakos pazernie z miski, rzucam jej sporą część jej chrupek bo ona tak fajnie poluje skacząc ;)
woreczek ma wypełniony troszkę tłuszczykiem... nie jest on taki luźny jak opisują dziewczyny
tylko troszkę Ninusią sie martwię, z jednej strony jak porównuję ją z kotkami z forum to nie wyglada ona na przesadnie grubą, ale wcześniej wyglądała inaczej, była szczuplejsza (jadła TOTW)
teraz je RC intestinal - zaczynam mieszac po kilka chrupek TOTW żeby powrócić do tej karmy
ale na porcję dzienną to jest naprawde kilka chrupek
A Ninuś zaokrąglony jest
Dziwi mnie to bo jak jedzą koty mięsko to Nina skubnie kilka kaławeczkow i odchodzi od miseczki a Rysiek wciągnąłby każda ilość wołowinki... (kurczak i indyk - ble dla obu) i Nina nie je jakos pazernie z miski, rzucam jej sporą część jej chrupek bo ona tak fajnie poluje skacząc ;)
woreczek ma wypełniony troszkę tłuszczykiem... nie jest on taki luźny jak opisują dziewczyny
-
bebeluna
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Witcha
tylko ja się boję, że ta granica jest na tyle płynna, że nie wiadomo kiedy kotek robi się za grubyKamiko pisze:No bryś nie może być taki całkiem normalnie chudy , lekkie krągłości są wpisane wszak w jego urodę :-)
poza tym GDZIEŚ jest bardzo słuszna uwaga że to nie ma być tłuszczyk tylko mięśnie i kompaktowa budowa, a u Nosi mojej jest wyraźnie warstewka tłuszczyku... mimo że biega całkiem sporo
- Witcha
- margita
- Agilisowy Rezydent