Jak sie gdzies przychodzi, to trzeba powiedziec DZIEN DOBRY
- yamaha
- Genius Loci
Qdlatke widzial... stwierdzil, ze sliczna, ale sie nie zakochal.
Za "ciemna" wydaje mu sie czern na pyszczku.
Podjelismy wiec rozwazna decyzje POCZEKANIA na dokocenie.
Przede wszystkim dlatego, ze drugiego kota naprawde narazie w planach nie mamy (dopiero od miesiaca mamy Missy ! <zakochana> ) no i ze przewoz do Francji bylby zbyt skomplikowany.
Qdlata mnie zauroczyla, ale mojej drugiej polowy nie (co nie zmienia faktu, ze uwaza iz jest slicznym kiciatkiem).
Po dluuuuuuugich rozwazaniach i wizytach na sama juz nie wiem ilu stronach internetowych, oboje zgodnie stwierdzilismy, ze jesli o dokocenu decyzje podejmiemy, to bedziemy szukac point'a dlugowlosego LILIOWEGO (BLH c 33).
Kto wie, moze w Mazurii w miocie S albo T ... <gwiżdże>
Podjelismy wiec rozwazna decyzje POCZEKANIA na dokocenie.
Przede wszystkim dlatego, ze drugiego kota naprawde narazie w planach nie mamy (dopiero od miesiaca mamy Missy ! <zakochana> ) no i ze przewoz do Francji bylby zbyt skomplikowany.
Qdlata mnie zauroczyla, ale mojej drugiej polowy nie (co nie zmienia faktu, ze uwaza iz jest slicznym kiciatkiem).
Po dluuuuuuugich rozwazaniach i wizytach na sama juz nie wiem ilu stronach internetowych, oboje zgodnie stwierdzilismy, ze jesli o dokocenu decyzje podejmiemy, to bedziemy szukac point'a dlugowlosego LILIOWEGO (BLH c 33).
Kto wie, moze w Mazurii w miocie S albo T ... <gwiżdże>
- margita
- Agilisowy Rezydent
no cóż .... fajnie było ... dużo emocji .... ale na Qudłatkę w tym wątku przyjdzie nam jeszcze poczekać ... <mrgreen>
rozumiem .... i wyciszam emocje ... <mrgreen>
Missuniu dalej będziesz tu jedyną księżniczką .... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
ale do czasu ..... <lol> ciesz się póki co wyłącznością .... <serce> <serce> <serce>
rozumiem .... i wyciszam emocje ... <mrgreen>
Missuniu dalej będziesz tu jedyną księżniczką .... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
ale do czasu ..... <lol> ciesz się póki co wyłącznością .... <serce> <serce> <serce>
- yamaha
- Genius Loci
Dzisiaj rano Missy przymierzala w lazience moje bransoletki <lol> (widac ze to dziewczyna)

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
- yamaha
- Genius Loci