Tosiek & Morus, czyli dwa diabły pod jednym dachem

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

hehe Tosiek trenuj trenuj, bo coś pańcia w ciebie wątpi ;-))
Moja to już dostaje halucynacji i nawet jak już nic nie lata to ona i tak poluje i wypatruje <lol>
kotku

Post autor: kotku »

Zdjęcia spróbujemy w weekend! Czeka nas wycieczka do teściów, gdzie będzie mógł pohasać sobie po ogródku i pobyć przez dwa dni prawdziwym tygrysem <mrgreen> Może się uda. A kto wie.. może i się jaki chrabąszcz trafi, chociaż po przeczytaniu wątku O-l-g-i dochodzę do wniosku, że komary są ok.
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

w takim razie udanego weekendu! czekamy na foto relacje i oczywiście cały opis wycieczki, zakładam, że Tosiek przejmie klawiature i opisze swoje przygody <mrgreen>
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

udanego wekeendu :kiss:
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

Bawcie się, szalejcie i odpoczywajcie a potem do nas wracajcie :P
kotku

Post autor: kotku »

Zrobimy co w naszej mocy <mrgreen> A mam pytanko: czy obierki po zielonym ogórku mogą kotu zaszkodzić? Ukradł kilka i zjadł z apetytem zanim do niego dobiegłam <shock>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

kotku pisze:Zrobimy co w naszej mocy <mrgreen> A mam pytanko: czy obierki po zielonym ogórku mogą kotu zaszkodzić? Ukradł kilka i zjadł z apetytem zanim do niego dobiegłam <shock>
Ja się nie znam. Oj Tośku, ty łobuziaczku kochany nie wolno zjadać skórek po ogórkach :kotek:
Awatar użytkownika
Alicja
Hodowca
Hodowla: BRITALISE*PL
Kontakt:

Post autor: Alicja »

Wątpię, żeby te kilka obierek po ogórku mu zaszkodziło ;-))
Miłego weekendu! :-)
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

kotku pisze:Zdjęcia spróbujemy w weekend! Czeka nas wycieczka do teściów, gdzie będzie mógł pohasać sobie po ogródku i pobyć przez dwa dni prawdziwym tygrysem <mrgreen> Może się uda. A kto wie.. może i się jaki chrabąszcz trafi, chociaż po przeczytaniu wątku O-l-g-i dochodzę do wniosku, że komary są ok.
Tygryskowi i Wam wspaniałego weekendu :-) Ja tam myślę, że Tosiław Cię zaskoczy i zapoluje jak prawdziwy tygrys :kotek: A jeśli nie - na szkolenie do Mumka proszę go przysłać :-D
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Hehe widzę, że coraz bardziej rozwijają się gusta kulinarne forumowych futerek <lol>
Tosiek gustuje w ogórkach a Gatto w dżemie malinowym <mrgreen>
Zablokowany