Tosiek & Morus, czyli dwa diabły pod jednym dachem
- Alicja
- Hodowca
- Hodowla: BRITALISE*PL
- Kontakt:
<rotfl>Szopi pisze:o zgrozo, a nasz Rudas został dzisiaj rano przyłapany jak wciągał karmę dla rybek
Mój Maruch całkiem niedawno oblizał i chciał świsnąć miniwafelka waniliowego
Poza tym notorycznie próbuje podkradać psią karmę i kaloryczniejsze RC kotki
Ducha kiedyś oblizała całą kanapkę z pasztetem... Chwila nieuwagi i kombinują <diabeł>
Przepraszam za <offtopic> Kotku.
-
kotku
Psst! Psst!
Widzicie mnie?

To ja! Tosiek! Trochę się tu zakamuflowałem w tych krzakach, bo tak naprawdę to ja teraz jestem Ninja Komando Antonio. Specjalnie dla Was, na potrzeby relacji z poligonu i placu manewrowego, postanowiłem wyjść ze swojej kryjówki i nadać specjalistyczny telegram o moich przygodach.
Sam nie wiem od czego zacząć, tyle się działo! Ukrywałem się znakomicie, jednak nie chciałem mojej mamie robić przykrości i pozwoliłem strzelić sobie kilka fotek.
Może pokażę Wam najpierw moje nowe terytorium.
Na początku musiałem wybadać grunt. Szpiegowałem ostrożnie, jednak ze znaną sobie zwinnością, precyzją i determinacją.
Zobaczcie! Ile zieleni! I to wszystko MOJE. Żadnego innego kota, żadnego innego ninja. Dziadek powiedział, że jak chcę to nie muszę wracać do tego "więzienia" u mamy i taty i mogę zostać tutaj. I że będę mógł sobie biegać, hasać, kamuflować się, łapać muchy i spać w budzie <zakochana> I zobaczcie co tu jeszcze rośnie!
Mama mówi, że to są fkiatki i że mam tego nie jeść
No trudno, próbowałem... a oto dowód moich najszczerszych chęci. Przez mamę nie dowiem się jak to wszystko smakuje. Dziadek.. Dziadek to by mi na wszystko pozwolił!
W ogóle to ja, Ninja Komando Antonio, dostałem odznaczenie bojowe! Tak, to prawda!
Za moje niezwykłe osiągnięcia w doskonaleniu specjalnych, komandoskich umiejętności.
Za pierwsze wejście na drzewo...
Za wypatrywanie złych ptaszydeł...
Za wyczuwanie, rozpoznawanie i doskonałe IGNOROWANIE wroga
Proszę, oto jak wręczano mi ODZNACZENIE! Zostałem kapralem miesiąca
A co było potem? Ech... potem Mama i Tata powiedzieli, że nie zostaję wcale z dziadkiem i babcią i wracam z nimi do domu. Tak jak powiedział dziadek, zamknęli mnie za kratkami. Skończyło się rumakowanie
Ale jeszcze im pokażę, o! Jakem Ninja Komando Antonio!

Widzicie mnie?

To ja! Tosiek! Trochę się tu zakamuflowałem w tych krzakach, bo tak naprawdę to ja teraz jestem Ninja Komando Antonio. Specjalnie dla Was, na potrzeby relacji z poligonu i placu manewrowego, postanowiłem wyjść ze swojej kryjówki i nadać specjalistyczny telegram o moich przygodach.
Sam nie wiem od czego zacząć, tyle się działo! Ukrywałem się znakomicie, jednak nie chciałem mojej mamie robić przykrości i pozwoliłem strzelić sobie kilka fotek.
Może pokażę Wam najpierw moje nowe terytorium.
Na początku musiałem wybadać grunt. Szpiegowałem ostrożnie, jednak ze znaną sobie zwinnością, precyzją i determinacją.
Zobaczcie! Ile zieleni! I to wszystko MOJE. Żadnego innego kota, żadnego innego ninja. Dziadek powiedział, że jak chcę to nie muszę wracać do tego "więzienia" u mamy i taty i mogę zostać tutaj. I że będę mógł sobie biegać, hasać, kamuflować się, łapać muchy i spać w budzie <zakochana> I zobaczcie co tu jeszcze rośnie!
Mama mówi, że to są fkiatki i że mam tego nie jeść
W ogóle to ja, Ninja Komando Antonio, dostałem odznaczenie bojowe! Tak, to prawda!
Za moje niezwykłe osiągnięcia w doskonaleniu specjalnych, komandoskich umiejętności.
Za pierwsze wejście na drzewo...
Za wypatrywanie złych ptaszydeł...
Za wyczuwanie, rozpoznawanie i doskonałe IGNOROWANIE wroga
Proszę, oto jak wręczano mi ODZNACZENIE! Zostałem kapralem miesiąca
A co było potem? Ech... potem Mama i Tata powiedzieli, że nie zostaję wcale z dziadkiem i babcią i wracam z nimi do domu. Tak jak powiedział dziadek, zamknęli mnie za kratkami. Skończyło się rumakowanie

-
kotku
Acha, acha! Gdyby ktoś chciał zobaczyć jak pięknie olałem wroga, to może kliknąć na filmik:
Ninja Komando Antonio i Basket
Dobranoc!
P.S. No to zarzuciliśmy Was teraz taką ilością "materiału" fotograficznego i zdjęciowego, że do końca wakacji mamy spokój <mrgreen>
Ninja Komando Antonio i Basket
Dobranoc!
P.S. No to zarzuciliśmy Was teraz taką ilością "materiału" fotograficznego i zdjęciowego, że do końca wakacji mamy spokój <mrgreen>
- Miss_Monroe
- Moderator
- Ada