Bentley - niebieski brytyjczyk

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

asiunia0312 pisze:
Ania_83 pisze:Superowe fotki Bentleya. W rozecie - słodziak , w kuwecie - zagubiony, a na łóżku po porządkach - najbardziej rozradowany śpiący maluch. Musiał być z siebie dumny <lol>
świetne podsumowanie :ok:

Głaski dla zapracowanego Bentleya :kotek: :ok:

PS. ta kuweta jest wielgaśna, mam nadzieję, że Bentley będzie dalej tak swobodnie się w niej mieścił jak dorośnie i przybierze jeszcze więcej brysiowego ciałka :-P
Bentley już do 4 kilogramów dobił <lol>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Miss_Monroe pisze: Bentley już do 4 kilogramów dobił <lol>
Nasze Miski nie dosc ze w tym samym wieku, to prawie taka sama waga (Missy wazy 4,1kg) :ok:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Miss_Monroe pisze:
yamaha pisze:<lol> czyli tak jak myslalam, to jest ta MNIEJSZA (tak tak), z Cat-it'a !
Pomysl sobie, ze istnieje jeszcze szersza (dlugosc ta sama).
Chyba mam kuwete na 10-kg kota, a 8 to juz na pewno spokojnie wejdzie <lol>
nawet nie wyobrażam sobie, że może być większa kuweta kryta od tej co ma Bentley <shock> <lol> . Chyba przedzieliłabym ją wówczas i w jednej częsci byłaby kuweta a w drugiej... zrobiłabym w niej mu plac zabaw <rotfl>
A ja z drugiej strony bym zrobiła prysznic hihi :)
Bentley na fotkach cudowny :kotek:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Miss_Monroe pisze: nawet nie wyobrażam sobie, że może być większa kuweta kryta od tej co ma Bentley <shock> <lol> . Chyba przedzieliłabym ją wówczas i w jednej częsci byłaby kuweta a w drugiej... zrobiłabym w niej mu plac zabaw <rotfl>
<lol> nie pomyslalam !
(ale przyznam, ze jak kuweta przyszla, to tez <shock> zrobilam, myslac ze zajmie pol korytarza.... <lol> No ale koniec koncow, az tak zle to nie jest, w korytarzu jeszcze sporo miejsca <tańczy> )
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

yamaha pisze:
Miss_Monroe pisze: nawet nie wyobrażam sobie, że może być większa kuweta kryta od tej co ma Bentley <shock> <lol> . Chyba przedzieliłabym ją wówczas i w jednej częsci byłaby kuweta a w drugiej... zrobiłabym w niej mu plac zabaw <rotfl>
<lol> nie pomyslalam !
(ale przyznam, ze jak kuweta przyszla, to tez <shock> zrobilam, myslac ze zajmie pol korytarza.... <lol> No ale koniec koncow, az tak zle to nie jest, w korytarzu jeszcze sporo miejsca <tańczy> )
to idealnie masz miejsca na drugą kuwetę i... drugiego kociego lokatora <gwiżdże> <lol>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

yamaha pisze:
Nasze Miski nie dosc ze w tym samym wieku, to prawie taka sama waga (Missy wazy 4,1kg) :ok:
Missy waży 4,1 kg przez jej cudny puchaty ogon, bo wydaje mi się, że gdyby nie on to by też ważyła 4 kg <rotfl>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Miss_Monroe pisze: to idealnie masz miejsca na drugą kuwetę i... drugiego kociego lokatora <gwiżdże> <lol>
Racja, miejsce jest :ok:
Teraz tylko hodowle co mi BLH c 33 "wyprodukuje" musze znalezc <lol>
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Łooo to ładnie mój Misiak 3,8kg już waży, ale po sterylce przybiera i się nie obija <mrgreen>

Miziaki dla Bentleya :kotek:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Miss_Monroe pisze: Missy waży 4,1 kg przez jej cudny puchaty ogon, bo wydaje mi się, że gdyby nie on to by też ważyła 4 kg <rotfl>
No i ze 100 gram na dredy Boba Marley'a na brzuszku trzeba odjac :haha:
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

yamaha pisze:
Miss_Monroe pisze: Missy waży 4,1 kg przez jej cudny puchaty ogon, bo wydaje mi się, że gdyby nie on to by też ważyła 4 kg <rotfl>
No i ze 100 gram na dredy Boba Marley'a na brzuszku trzeba odjac :haha:
a wyobraź sobie Missy, jakby tak nagle łapką brzuszek by pomacała... tam taki zamek błyskawiczny... a ona "bzyyyyyk" rozpina, zdejmuje "futerko" <rotfl> i nagle waży 3 kg <lol> !
Zablokowany