Bentley - niebieski brytyjczyk

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Hannah2

Post autor: Hannah2 »

yamaha pisze::nie: ani chwili nie wierze, ze takie slodkie futerko moze byc nieznosne !
Potrzebujemy DOWODOW, droga Pani, tylko bezsprzeczne DOWODY beda uznane (na przyklad zdjecie na ktorym kicia spi na balaganie, nie jest najmniejszym nawet dowodem na cokolwiek.... nic i nikt nie mowi, ze balaganu nie zrobila Pancia, i zrzucila potem na biednego Bentley'ka...) ! :hammer:
:-D no własnie jak 1 mały śliczny koteczek może być niegrzeczny ????? Toż to aniołeczek
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

ha ha ha Pańcia jest nieludzką pedantką <lol> i właśnie dlatego Bentley uwieeelbia rozrzucać wszystkie rzeczy. Na dolnym poziomie łazienki mamy kosz z brudną bielizną, Bentley wywraca go, wyciąga wszystko i ciągnie to za sobą na górny poziom łazienki i... wszystko rozrzuca <lol>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Hannah2 pisze:
yamaha pisze::nie: ani chwili nie wierze, ze takie slodkie futerko moze byc nieznosne !
Potrzebujemy DOWODOW, droga Pani, tylko bezsprzeczne DOWODY beda uznane (na przyklad zdjecie na ktorym kicia spi na balaganie, nie jest najmniejszym nawet dowodem na cokolwiek.... nic i nikt nie mowi, ze balaganu nie zrobila Pancia, i zrzucila potem na biednego Bentley'ka...) ! :hammer:
:-D no własnie jak 1 mały śliczny koteczek może być niegrzeczny ????? Toż to aniołeczek
Ja myślę, że własnie dlatego jest taki ładny <zakochana> ... żeby mógł być niegrzeczny, no bo ładnemu wszystko jakoś uchodzi <lol>
Awatar użytkownika
Hannah2

Post autor: Hannah2 »

Miss_Monroe pisze:ha ha ha Pańcia jest nieludzką pedantką <lol> i właśnie dlatego Bentley uwieeelbia rozrzucać wszystkie rzeczy. Na dolnym poziomie łazienki mamy kosz z brudną bielizną, Bentley wywraca go, wyciąga wszystko i ciągnie to za sobą na górny poziom łazienki i... wszystko rozrzuca <lol>
Ojej to takie słodkie <serce> <serce> <serce>
Ja to nawet lubię jak którys coś zbroi to mnie strasznie rozczula, dla nie kociarzy to ja już pewnie jestem "stukniętą kociarą" :-D
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Co ty, nie jesteś żadną "stukniętą kociarą" a jestem tego pewna... bo mnie to samo rozczula <lol>
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

A Ty masz rację ... że ja o tym nie pomyślałam ...
Pańcia rozrzuca i na Bentleya winę zrzuca ... oj nieładnie, nieładnie ... :nie:
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Nie prawda, to pomówienia <lol> !
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

hm ... jeśli chodzi o oczy po których można poznać w kim diabełek siedzi ... <diabeł>
to Ty masz niebieściutkie, niewinne ... ale i Bentley ma oczyska z których niewinność bije ... <mrgreen>
hm ...
a może we dwójkę rozrabiacie a potem każdy aniołka udaje ... <lol>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

U Bentley'a w oczach... siedzi szatan <diabeł> <lol>
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

szatan, szatanem .... a dowodów więcej brak ... <mrgreen>