Tosiek & Morus, czyli dwa diabły pod jednym dachem

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
kotku

Post autor: kotku »

Hehehe! Dziewczyny! Kota mi demoralizujecie! Chyba go nie dopuszczę do komputera bo nie daj Boże przeczyta te wszystkie pomysły <lol>

Kosanna nie wpadłabym na to, że Tosiek może być zrównoważony, ale bardzo się cieszę, że tak wspaniale się zachował. Z typową dla kociej rasy wyższością <mrgreen>

Kamiko - wakacje dłuższe u dziadków, wakacje dłuższe... nie mam jak tego zorganizować. A nie wyobrażam go sobie samego przez miesiąc gdziekolwiek. Beze mnie. Zapłakałabym się z tęsknoty.

Buziole!
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

tort z wołowinki powienien być <lol> !
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

bardzo fajny chłopak Pozdrawiam Was bardzo serdecznie <serce>
Awatar użytkownika
Ania_83

Post autor: Ania_83 »

No dobra my tu gadu gadu, pitu pitu a ja mam takie małe życzenie - chciałabym zobaczyć zdjęcia Tośka śpiącego. Ja rozumiem że on ma ADHD i takie tam ale spać kiedyś też musi. Np jak zwija się w kuleczkę. Czy się nie zwija? <mrgreen>
Awatar użytkownika
Giovanna

Post autor: Giovanna »

Ania_83 pisze:No dobra my tu gadu gadu, pitu pitu a ja mam takie małe życzenie - chciałabym zobaczyć zdjęcia Tośka śpiącego. Ja rozumiem że on ma ADHD i takie tam ale spać kiedyś też musi. Np jak zwija się w kuleczkę. Czy się nie zwija? <mrgreen>
Oglądam Tośka chętnie w każdych okolicznościach, więc tak z ciekawości: dlaczego akurat śpiącego?
Awatar użytkownika
Ania_83

Giovanna pisze:
Ania_83 pisze:No dobra my tu gadu gadu, pitu pitu a ja mam takie małe życzenie - chciałabym zobaczyć zdjęcia Tośka śpiącego. Ja rozumiem że on ma ADHD i takie tam ale spać kiedyś też musi. Np jak zwija się w kuleczkę. Czy się nie zwija? <mrgreen>
Oglądam Tośka chętnie w każdych okolicznościach, więc tak z ciekawości: dlaczego akurat śpiącego?
A bo lubie patrzeć na śpiące kiciusie. Są wtedy takie słodkie !! <zakochana>
Ale oczywiście nie śpiące fotki też uwielbiam oglądać -żeby nie było :-P
Awatar użytkownika
Giovanna

Post autor: Giovanna »

Ania_83 pisze: A bo lubie patrzeć na śpiące kiciusie. Są wtedy takie słodkie !! <zakochana>
Ale oczywiście nie śpiące fotki też uwielbiam oglądać -żeby nie było :-P
No fakt słodkie <zakochana> Też lubię. W pierwszym poście Tosiek śpi, jakbyś sobie chciała odświerzyć czekając aż kotku coś wyfoci.
Awatar użytkownika
Ania_83

Tak, tak, oglądałam i oglądam wszystkie fotki Tośka ale nowych nigdy za wiele :P
Awatar użytkownika
Hannah2

Post autor: Hannah2 »

Tosieńku jesteś słodki <serce> <serce>
kotku

Post autor: kotku »

Kochane...

Gdy Antoni przyszedł do mnie walczyć o dom, według weterynarza miał już około trzech miesięcy. Oznacza to, że lipiec jest czasem jego narodzin. Chciałabym więc tutaj, w jego skromnym wątku, złożyć mu najserdeczniejsze życzenia :tort: I powiedzieć mu, że bardzo, bardzo go kochamy i cieszymy się, że właśnie nasz dom wybrał sobie jako swoje marzenie.
Oby był z nami jak najdłużej i dalej tak rozrabiał <zakochana>

Jak tylko wpuściłam go na oddział, zaraz po tym gdy się wyspał na kanapie, postanowił pokazać, że ma w sobie gen tarzana:
Obrazek

Taki był kiedyś malutki!
Obrazek

Wierzyć się nie chce, ale kiedyś naprawdę mieścił się do tego koszyka:
Obrazek

Teraz już może się całkiem nie mieści, ale to w dalszym ciągu jego ukochana miejscówka:
Obrazek

No i wiadomo... śpiący Tosiek dla Ani_83 :)

Pozdrawiamy! <serce>
Zablokowany