Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*
- Miss_Monroe
- Moderator
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Nic ciekawego nie słychać. Sypią się miśki. Dzisiaj, pierwszy raz odkąd z nami mieszka, Tamiś wymiotował rano, ale grzeczny i porządny z niego chłopczyk, bo poszedł w tej sprawie do kuwety, a nie jak księżniczka Brysia zawsze na dywan puszcza pawia, żeby czasem na gołej podłodze nie, bo by było za proste sprzątanie.kosanna pisze:A co słychać u pluszaków? :-)
W nocy grzecznie śpią, bo już w domku. Wiadomo, że na wczasach się tylko biega i hasa po nocach <lol>
A w ogóle to zarobiona jestem totalnie i już nawet nie pamiętam, że na urlopie byłam, taka jestem wykończona. Ech
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
No to się troszkę przypominamy, żebyście nie zapomnieli o nas <mrgreen>
Brysieńka z miną kota Shrekowego, robiła odwrót i ucieczkę do pokoju z balkonu, bo na dworze ktoś przeszedł <lol>
Taka jestem słodko wystraszona <zakochana>

Ale w domu to Brysieńka jest Królewną na włościach.
Tu pilnuje bikolorowego koto-stworka, żeby czasem się nie zadomowił na stałe

Tamisiątko na balkonie miało bardzo przejętą buźkę, ale bardzo go ciekawiło wszystko

A tutaj z bliska wyjątkowe wibrysy Tamisia (zawsze mu rosną pokręcone końcówki). Czy ktoś też ma takiego kota z takimi wąsami?

A na koniec poważny portrecik Pana Tamisława 8-)

Brysieńka z miną kota Shrekowego, robiła odwrót i ucieczkę do pokoju z balkonu, bo na dworze ktoś przeszedł <lol>
Taka jestem słodko wystraszona <zakochana>

Ale w domu to Brysieńka jest Królewną na włościach.
Tu pilnuje bikolorowego koto-stworka, żeby czasem się nie zadomowił na stałe

Tamisiątko na balkonie miało bardzo przejętą buźkę, ale bardzo go ciekawiło wszystko

A tutaj z bliska wyjątkowe wibrysy Tamisia (zawsze mu rosną pokręcone końcówki). Czy ktoś też ma takiego kota z takimi wąsami?

A na koniec poważny portrecik Pana Tamisława 8-)

-
kotku
Soniu uwielbiam Twoje koty <zakochana> No Brysia z Koto-stworkiem to dla mnie pozycja nr 1 <serce> <serce> <serce> <mrgreen> Ona taka poważna, on trochę szalony... pasują do siebie, że heja banana
A Tamisław i jego wibrysy... moja ty Boziu od Kotków... wspaniały! Taki poważny, że hmmm... że jemu też by się przydał koto-stworek

A Tamisław i jego wibrysy... moja ty Boziu od Kotków... wspaniały! Taki poważny, że hmmm... że jemu też by się przydał koto-stworek
- Miss_Monroe
- Moderator