Tosiek & Morus, czyli dwa diabły pod jednym dachem
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- kosanna
Kapitalnie, moje wielkie gratulacje! <klaszcze>
Nazwa zmienionego wątku pasuje jak ulał do dwóch łobuzów. Mam taką małą prośbę. A czy nie można przekopiować, albo dokleić do teraz tego wspólnego wątku przygód Moruska z wątku adopcyjnego jak jeszcze tego domu szukał? Kapitalnie się go czytało, a jak teraz Dorszka zamknie wątek adopcyjny (no bo przecież Morusek znalazł sobie super dom, zupełnie sam, żeby było śmieszniej
, użył do tego tylko swojego osobistego wdzięku i czaru), to wątek zniknie i rozpłynie się we mgle, a jest tak fajnie napisany, że byłoby bardzo, bardzo szkoda. <oops>
Ps. O Mago już go zamknęła (właśnie doczytałam), ale jeszcze nie jest usunięty... Kotku, Mago dokleicie go plissss (ale się rządzę na nie swoim wątku), ale był taki fajowy....
Nazwa zmienionego wątku pasuje jak ulał do dwóch łobuzów. Mam taką małą prośbę. A czy nie można przekopiować, albo dokleić do teraz tego wspólnego wątku przygód Moruska z wątku adopcyjnego jak jeszcze tego domu szukał? Kapitalnie się go czytało, a jak teraz Dorszka zamknie wątek adopcyjny (no bo przecież Morusek znalazł sobie super dom, zupełnie sam, żeby było śmieszniej
Ps. O Mago już go zamknęła (właśnie doczytałam), ale jeszcze nie jest usunięty... Kotku, Mago dokleicie go plissss (ale się rządzę na nie swoim wątku), ale był taki fajowy....
- Snusia
- Hodowca
- Hodowla: Miziaki*PL
- Kontakt:
- asiunia0312
Gratuluję oficjalnie nowego domownika, choć e-ciotki wiedziały od samego początku, że Morusek z wami zostanie <gwiżdże> <lol>
Świetne wytłumaczenie <lol> <lol>
Mam nadzieję, że Tosiek przyzwyczai się do nowego domownika i już niedługo będzie nam opowiadał o wspólnych przygodach <ok> <klaszcze>

PS. kosanna ja też jestem za wklejeniem tu wątku Moruskowego
kotku pisze:Robert po moim powrocie do domu wymyślił śpiewkę, że Morus jest za mały by go komuś oddawać i znajdziemy mu dom jak podrośnie <lol>
Świetne wytłumaczenie <lol> <lol>
Mam nadzieję, że Tosiek przyzwyczai się do nowego domownika i już niedługo będzie nam opowiadał o wspólnych przygodach <ok> <klaszcze>
PS. kosanna ja też jestem za wklejeniem tu wątku Moruskowego
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
-
dora
- Hodowca
- Hodowla: Rizadora*PL
- Kontakt:
- Alicja
- Hodowca
- Hodowla: BRITALISE*PL
- Kontakt:
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Zuzka ale sie cieszę <tańczy>
<tańczy>
gratuluje oczywiście oficjalnie decyzji
<klaszcze>
małża wyściskaj od nas
I witaj kochana Zuziu wśród kociar <diabeł> z kilkoma skarbami pod swoimi skrzydłami <mrgreen>
więcej klopotów i trosk ale ile ciepła , radości i tego bezinteresownego kochania <serce>
Morusiaczek super kruszynek z Tosiulkiem wspaniale sie prezentują
<zakochana> <serce>
wszystko sie poukłada i chłopaczki sie dogadają,
zawsze początki są problematyczne kazda z nas to przerabiała jak ja sobie radzę z michą <mrgreen> to i Ty sobie poradzisz Kolorus jest na bardzo drastycznej diecie ,a Kala wciąga wszystko i wpadki jeszcze nie było <lol>
<serce> <serce>
<serce>
gratuluje oczywiście oficjalnie decyzji
małża wyściskaj od nas
I witaj kochana Zuziu wśród kociar <diabeł> z kilkoma skarbami pod swoimi skrzydłami <mrgreen>
więcej klopotów i trosk ale ile ciepła , radości i tego bezinteresownego kochania <serce>
Morusiaczek super kruszynek z Tosiulkiem wspaniale sie prezentują
wszystko sie poukłada i chłopaczki sie dogadają,
zawsze początki są problematyczne kazda z nas to przerabiała jak ja sobie radzę z michą <mrgreen> to i Ty sobie poradzisz Kolorus jest na bardzo drastycznej diecie ,a Kala wciąga wszystko i wpadki jeszcze nie było <lol>