Tosiek & Morus, czyli dwa diabły pod jednym dachem
- Yola
- Kontakt:
-
kotku
Jako świeżo upieczona "mama" dwóch kotów jestem monotematyczna za co przepraszam, ale MUSZĘ to napisać.
Dosłownie 3 minuty temu futra się razem bawiły. Morus wczepił się w Tośka i zaczął go gryźć w uszy i po zgięciach łap. A mój ukochany "pierworodny" zwyczajnie i pobłażliwie pacnął go łapą, a potem pieszczotliwie polizał po główce <serce> <serce> <serce> <serce>
No rozbrajają mnie na każdym kroku. Albo Morusek wlezie na schody i potem płacze wniebogłosy, że nie może zejść <lol>
Dosłownie 3 minuty temu futra się razem bawiły. Morus wczepił się w Tośka i zaczął go gryźć w uszy i po zgięciach łap. A mój ukochany "pierworodny" zwyczajnie i pobłażliwie pacnął go łapą, a potem pieszczotliwie polizał po główce <serce> <serce> <serce> <serce>
No rozbrajają mnie na każdym kroku. Albo Morusek wlezie na schody i potem płacze wniebogłosy, że nie może zejść <lol>
- Ania_83
O Matko Boska
!!!!!!!!
Zajrzałam w końcu na forum po dłuższej nieobecności i co widzę? Twój nowy awatarek!! I mimo że nie mam czasu w ogóle - musiałam tu zajrzeć. Jestem w szoku !!
Chwilę mnie nie było a tu takie zmiany !! Ale super ! Ciesze się strasznie. NIedługo to już tylko ja zostanę z jednym kotem <lol>
Śliczny Morusek - maleńkie cudo, a pozy w jakich śpi.. <zakochana> <zakochana>
A Tosiek w końcu ma kolege do zabawy i szaleństw
Gratuluję bardzo bardzo mocno i cieszę że kicio trafił do Was - na pewno teraz będzie miał cudowne życie !
Zajrzałam w końcu na forum po dłuższej nieobecności i co widzę? Twój nowy awatarek!! I mimo że nie mam czasu w ogóle - musiałam tu zajrzeć. Jestem w szoku !!
Chwilę mnie nie było a tu takie zmiany !! Ale super ! Ciesze się strasznie. NIedługo to już tylko ja zostanę z jednym kotem <lol>
Śliczny Morusek - maleńkie cudo, a pozy w jakich śpi.. <zakochana> <zakochana>
A Tosiek w końcu ma kolege do zabawy i szaleństw
Gratuluję bardzo bardzo mocno i cieszę że kicio trafił do Was - na pewno teraz będzie miał cudowne życie !
-
kotku
Hehe ja też jestem w szoku. No trudno, chyba nie jest mi dane spełnić swojego marzenia o brytyjczyku. Mam za to bengala i kota antybrytyjskiego <mrgreen> Za to miłości i wariactw tyle, że heja bananaAnia_83 pisze:O Matko Boska!!!!!!!!
A Ty się wyurlopuj i wracaj do nas.
Dziewczyny dzięki za ciepłe słowa!