Mój Brono i nasza Izar od Tymabri*PL
- margita
- Agilisowy Rezydent
ja też uwielbiam te różowe stopersiki .... Bronuś ma takie ciemne - a więc od koloru do wyboru ... <mrgreen>
dziękujemy za komplementy :->
moje miśki w dalszym ciągu się oswajają ...
rano urządzają gonitwy, Izar prowokuje Bronka - on ją goni przez całe mieszkanie, potem ona jego <shock> tak więc tupoty poranne całkiem głośne, czasem jak się zbliżą to próbują sobie wzajemnie liściować
ale póki co nie jest to niebezpieczne ...
w dzień śpią i są grzeczne jak aniołki ... no i wieczorem powtórka z rozrywki ... :-)
ale generalnie jest coraz lepiej ... tylko małymi kroczkami :-)
dziękujemy za komplementy :->
moje miśki w dalszym ciągu się oswajają ...
rano urządzają gonitwy, Izar prowokuje Bronka - on ją goni przez całe mieszkanie, potem ona jego <shock> tak więc tupoty poranne całkiem głośne, czasem jak się zbliżą to próbują sobie wzajemnie liściować
w dzień śpią i są grzeczne jak aniołki ... no i wieczorem powtórka z rozrywki ... :-)
ale generalnie jest coraz lepiej ... tylko małymi kroczkami :-)
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
- margita
- Agilisowy Rezydent
no i wiecie też co najważniejsze ... :-)
już i ja trochę wyluzowałam i pozwalam im na te gonitwy bez takiego dużego strachu jaki miałam do tej pory ... :-)
jestem z siebie dumna ... <zakochana>
wiem że to tak nieładnie samemu się chwalić ... ale naprawdę chyba z tego cieszę się najbardziej ... :-P
hihi ...
już i ja trochę wyluzowałam i pozwalam im na te gonitwy bez takiego dużego strachu jaki miałam do tej pory ... :-)
jestem z siebie dumna ... <zakochana>
wiem że to tak nieładnie samemu się chwalić ... ale naprawdę chyba z tego cieszę się najbardziej ... :-P
hihi ...
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
wszystko sie poukłada tylko potrzeba troszkę czasu <mrgreen>
a potem będą łobuziaki za sobą tęsknić <lol>
Kala ta niedotykalska , ta damą być <mrgreen> jak długo nie widzi Kolorka ( on np. śpi u siebie na hamaku) podbiega przymila się ,a za minutę już dostaje Kolorek łapą w łepek( nie dotykaj <lol> )
a potem będą łobuziaki za sobą tęsknić <lol>
Kala ta niedotykalska , ta damą być <mrgreen> jak długo nie widzi Kolorka ( on np. śpi u siebie na hamaku) podbiega przymila się ,a za minutę już dostaje Kolorek łapą w łepek( nie dotykaj <lol> )