Effy i Tori :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

No dlatego tak zapytałam, bo ja też moją kicię wącham - lubię jej zapach. (jakkolwiek to zabrzmi :) )

Młoda ma teraz wieczór atakowania, dosłownie fika do nas. podskakuje bokiem, albo doskakuje atakując (bez pazurów) z wyrazem: No co, solo, solo ??? Śmieszna jest strasznie.
A ja siedzę i czytam. Najpierw przerabiałam anatomię kotów, potem żywienie: karmy suche, karmy mokre, potem o wadze kotów ... nie mogę się oderwać od czytania. Wszystko takie ciekawe
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

margit pisze:A ja siedzę i czytam. Najpierw przerabiałam anatomię kotów, potem żywienie: karmy suche, karmy mokre, potem o wadze kotów ... nie mogę się oderwać od czytania. Wszystko takie ciekawe
<lol> witaj na kocim forum ;-))
Awatar użytkownika
Molly

śmiej się śmiej, im więcej czytam - tym głupsza się czuję :mimbla:
ale czytam dalej - taki kontrolowany masochizm <lol>
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

margit pisze:No dlatego tak zapytałam, bo ja też moją kicię wącham - lubię jej zapach. (jakkolwiek to zabrzmi :) )

A ja siedzę i czytam. Najpierw przerabiałam anatomię kotów, potem żywienie: karmy suche, karmy mokre, potem o wadze kotów ... nie mogę się oderwać od czytania. Wszystko takie ciekawe
Jak ja lubię nasze forum, jak tu nie zajrzę chociaż raz dziennie, mam wrażenie, że jestem sama ze swoim uwielbieniem do moich kotek... a jeszcze jak usłyszę, że mi odbiło i mam się leczyć... poczytam Wasze wpisy i czuję się lepiej <mrgreen>

Ja czytam książki o kotach od dwóch lat i jeszcze nie mogę się oderwać tak mnie to fascynuje <mrgreen>

Effy jest urocza <zakochana> A z przytulaniem wszystko może się zmienić :-)
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

W końcu zawitałam u Was. jakie to małe, cudne kociątko i widzę, jak bardzo zawładnęło Waszymi sercami.
Awatar użytkownika
Molly

Wiecie, wychodzę z założenia, że Ci co uważają, że miłość do zwierzaka to wariactwo - sami są wariatami. Bo jakąś chorą normą się zdaje lekceważenie stworzeń, które kochają miłością bezwarunkową (noo... z kotami różnie bywa, ale już w kwestii psa - wiadomo jak jest). I jak już napisałam w innym wątku - ludzie są w stanie wydać kupę forsy na zupełnie zbędne gadżety, ale jak trzeba wydać na zwierzaka ... szczypią się w kieszeń... nie rozumiem tego.
I tak mogę uchodzić za wariatkę, wszystkie możemy uchodzić - dla mnie to komplement. Bycie normalnym jest nudne ;-))

Zaraz wrzucam nowe fotki :D
Jeszcze kilka :)
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

W takim razie może mi się uda skomentować stare zdjęcia :-P

Effy jest cudowna, te jej wielkie oczka <zakochana> a ta przyczajka za rogiem jest genialna <ok>

No i teraz czekam na nowe zdjęcia <gwiżdże> :kotek:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Effy na poprzednich zdjęciach jest cudowna <zakochana> A wśród pluszaków sama wygląda jak pluszaczek.Słodka <zakochana>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

asiunia0312 pisze:
Effy jest cudowna, te jej wielkie oczka <zakochana> a ta przyczajka za rogiem jest genialna <ok>
oj prawda, oczy ma wielkie, piękne poprostu <zakochana> i jej imie mi się strasznie podoba :-) z chęcią pooglądam nowe zdjęcia <roll>
Awatar użytkownika
Molly

Miałam gości. teraz jestem pewna - Effy nie lubi dzieci, ucieka przed nimi i widzę, że łagodny kot zamienia się z złośnicę wtedy. Mało tego ostentacyjnie pokazuje tę niechęć, na zasadzie kontrastu - dorsły może głaskać - dziecko nie może, dorosłego Effy głaska - dziecko nie ma szans na taką pieszczotę, koło dorosłego siądzie - przed dzieckiem się schowa ... tak żeby nie było wątpliwości :-/
No nic, taki ma charakter, w domu nie ma dzieci - nie miała jak się nauczyć z nimi obcować.
A teraz fotki :)

1. Każdy może mieć PMS
Obrazek
2. Ufff jak gorąco!
Obrazek
3. No co.... wakacje sa
Obrazek
4. Tu jest moje miejsce :)
Obrazek
5. Każdy sposób na picie jest dobry :)
Obrazek
6. Stara, przysięgam - Nic nie piłam ...
Obrazek
No to tyle na dziś :)
Zablokowany