Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*
- Miss_Monroe
- Moderator
- Miss_Monroe
- Moderator
Sonia powinnaś się przypatrzeć w nocy, czy Tamiś przypadkiem nie pożycza sobie lokówki i... wąsów nie podkręca dla Brysi oczywiście <lol> !Sonia pisze:Jak kręciołki wypadną, to wtedy ma bardziej proste wąsiska, do czasu, aż mu się znowu coś nie podkręci <mrgreen>Miss_Monroe pisze:...Czyżby Tamisiowi wyprostowały się wąsy?
- Agnieszka7714
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Jesteście najcudowniejsze Misiaczki na świecie <zakochana> <zakochana>
Słoneczka przekochane <serce> <serce> Pujek mojej babci ( 10kg żywej wagi) nauczył by Was łapać prawdziwe szczury i też przynosilibyście swojej panci na śniadanie <mrgreen> rzucajac w progu
Tamisławku mój Ty muszkieterze
broń ciotkę bo mi łepetynę urwą
bateria mi padła
przed chwilą
ciotka ledwo zipie broni sie przed anginą <strach> <strach> wszystko mnie boli ratunku <offtopic>
Słoneczka przekochane <serce> <serce> Pujek mojej babci ( 10kg żywej wagi) nauczył by Was łapać prawdziwe szczury i też przynosilibyście swojej panci na śniadanie <mrgreen> rzucajac w progu
Tamisławku mój Ty muszkieterze
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
-
kotku
Dogadamy się... mam WIEEELU znajomych w WarszawieSonia pisze:No ja wiedziałam![]()
![]()
Znowu tu jakieś miganie wyczuwam moim wielkim nosem. Chyba tam naślę do Ciebie jakiegoś paparazzi z Warszawy, żeby zrobił Ci fotę, jak będziesz wychodzić do sklepu.
Zaraz w dziale ogłoszenia otworzę wątek: Poszukuję kogoś kto mieszka w W-wie i zrobi parę fotek![]()
![]()
Danusia, lepiej po dobroci! Mówię Ci