Bentley - niebieski brytyjczyk
- Miss_Monroe
- Moderator
Zmieniłam post bo wydawał mi się zły, mówiąc o kimś "złośliwy"yamaha pisze:Nie jestem zlosliwa.
Po prostu pomimo sporej dozy toleracji, jaka posiadam, trudno mi zaakceptowac, ze podwazamy czyjs profesjonalny autorytet, bo cos "przeczytalismy w internecie", "uslyszelismy od sasiadki" albo "tak nam sie wydaje".
I chyba troche rozumiem, dlaczego "trudno dostac skierowanie na cokolwiek w polskiej sluzbie zdrowia" : zaufanie do lekarza, ktore powinno byc podstawa, jest zastepowane "swoim widzimisie", pacjenci, gdyby ich sluchac, musieliby byc dokladnie przeegzaminowani, ze wszystkimi mozliwymi badaniami i skanerami tak ze dwa razy do roku...
Kazdy z nas ma swoje "zawodowe miejsce". I wierze, ze staramy sie DOBRZE nasza prace wykonywac.
Lekarze tez.
- Miss_Monroe
- Moderator
- Miss_Monroe
- Moderator
- Miss_Monroe
- Moderator
- Witcha
nu jak Ci tam w ty dziurze janielico z krzywą aureolką
MMLenka świetny pomysł z tym polewaniem płytek wodą ;p zapamiętam, ale u nas przeleciał jakiś deszczyk i się wyczuwalnie chłodniej zrobiło ;p
obfoć to nowe hakanowe drapczydło, najlepiej z Bentleyem ale jak się na razie nie da, to mogą być osobno ;p tzn Bent i drap
MMLenka świetny pomysł z tym polewaniem płytek wodą ;p zapamiętam, ale u nas przeleciał jakiś deszczyk i się wyczuwalnie chłodniej zrobiło ;p
obfoć to nowe hakanowe drapczydło, najlepiej z Bentleyem ale jak się na razie nie da, to mogą być osobno ;p tzn Bent i drap