Yamaha już ?? będę trzymać mocno kciuki - szybiutko...
Zdjęcia cudne, zwłaszcza poczochraniec mnie urzekł - z wyrazem pyszczka - zbliż się jeszcze raz to zobaczysz <lol>
a o innych zdjęciach wypowiedział się TŻ (wiem, że masz poczucie humoru to się nie obrazisz) - o matko, jak można mieć tyle futra, jak jakaś owca przed strzyżeniem !
Czekajcie z tymi kciukami jeszcze, po ja sie tu bede niepotrzebnie na zapas stresowac!
Jeszcze cale 3 tygodnie do tej sterylki <hm>
A za komplementy bardzo dziekujemy
MM -> o specjalnie dedykowanej fotce mysle, ale wiesz, to musi byc taka "specjalna" fotka, zeby mnie samej sie z osoba, ktore ja zadedykuje, kojarzylo Cierpliwosci, przyjdzie czas, ze pstrykne zdjecie, i powiem "oj to, to specjalne dla MM" :->
Molly pisze:
a o innych zdjęciach wypowiedział się TŻ (wiem, że masz poczucie humoru to się nie obrazisz) - o matko, jak można mieć tyle futra, jak jakaś owca przed strzyżeniem !
<rotfl> toc to komplement prawdziwy, dla mojego wlochacza, a nie "obraza" zadna ! <tańczy>
yamaha pisze:MM -> o specjalnie dedykowanej fotce mysle, ale wiesz, to musi byc taka "specjalna" fotka, zeby mnie samej sie z osoba, ktore ja zadedykuje, kojarzylo Cierpliwosci, przyjdzie czas, ze pstrykne zdjecie, i powiem "oj to, to specjalne dla MM" :->
Teraz to jeszcze jako tako (troche sie "nieswojo" czulam, jak tylko odlozylam telefon, ale juz mi przeszlo).
Za to (znajac siebie) tak ze 3-4 dni przed operacja, to bede <strach>