Bentley - niebieski brytyjczyk

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
kotku

Post autor: kotku »

HmHmHm.. no i mnie zaciekawiła ta zabawka. Chyba zaraz zamówię.. ale wcześniej.. może by tak jakiś filmik z takiej zabawy, co? <roll> <gwiżdże>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Te wędki, o których pisze MM to są naprawdę super. Na początu to nawet moje lenie były zainteresowane. Teraz oczywiście już nie, chodzę sobie i macham zwidom, a one tylko patrzą. Ale jak ktoś ma "normalnego" kota to na pewno będzie się chciał bawić tymi piórkami.
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Moja Missy wwprost wariuje na punkcie wedki ze skorzanymi paseczkami. Taka :
http://www.zooplus.fr/shop/chats/jouets ... eche/15682
Skacze, gryzie to, naprawde jej ulubiona zabawka ! Wlasnie zamowilam druga, bo w pierwszej juz "dlugich" skorzanych paskow za duzo nie ma... <lol> Zabki mojej Missuni daly im w 3 miesiace rade <lol>
Polecam !
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Yamaha u nas ta wędka tydzień wytrzymała <lol> . Dziś porobię zdjęcia z tą zabawką ;-))
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

super zdjęcia rewelacyjne <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

yamaha pisze:Moja Missy wwprost wariuje na punkcie wedki ze skorzanymi paseczkami. Taka :
http://www.zooplus.fr/shop/chats/jouets ... eche/15682
Skacze, gryzie to, naprawde jej ulubiona zabawka ! Wlasnie zamowilam druga, bo w pierwszej juz "dlugich" skorzanych paskow za duzo nie ma... <lol> Zabki mojej Missuni daly im w 3 miesiace rade <lol>
Polecam !
Mój Kacperek właśnie z tą wedką chowa się do kuwety <lol> ale tylko wtedy jak wyjmę ją po jakimś czasie. Jak leży cały czas, zainteresowanie mniejsze :-P Ale generalnie też ją lubi :)
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

ja już też gdzieś pisałam o tej wędce z piórkami ... kupiłam ją jak jeszcze Izar u nas nie było i właściwie kupowałam z przeznaczeniem dla niej ... ale jak pokazałam Bronkowi to on niby taki leniuch - a z tą wędką szalał jak szalony. Ona fajny dźwięk wydaje przy poruszaniu i mi przypomina jakby mały ptaszek szybko fruwał ...
może dlatego tak się Bronkowi spodobała ... <mrgreen>
niestety do przyjazdu Izar nie doczekała ... po kolei gubiła piórka, można je było wkładac ponownie ale już tego efektu nie było ...
warto jednak to kupic dla leniuszków i ja na pewno jeszcze zamówię <lol>
a Izar męczy tę ...
http://www.zooplus.pl/shop/koty/zabawki ... kota/59629

i póki co - futerko wytrzymuje ... <mrgreen> Izar bardzo ją lubi tarmosic ... <mrgreen>
Bronek już nie tak bardzo ...
Awatar użytkownika
Szopi
Hodowca
Hodowla: Mikołówka*Pl

Post autor: Szopi »

u nas kociątka są w takim wieku, że wszystko co uda się unieść jest super-zabawką, wędki, piłki, skarpetki, pilot, wszystko, absolutnie wszystko jest szałowe :)

MM cudne te Twoje zdjęcia z zaspanym Bentusiem <zakochana>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Dziękuję za miłe słowa :-) . Takie maluchy nie dość, że są przecudne same w sobie <lol> to jeszcze cudowne, bo wszystkim się bawią :-)
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Już nie śpioch :-) !
Po pierwszym zdjęciu widać jaki Bentley jest "zachwycony" zdjęciami <gwiżdże>, na drugim już się poddał i zaczął przytulanie <zakochana>

Obrazek
Zablokowany