Frodo - Misiowe Marzenie, Vincent Ragella i Fricco Britabby
- Agnieszka7714
- asiunia0312
- Izabela AD
- margita
- Agilisowy Rezydent
- Agnieszka7714
Dzisiaj to ja byłam na przeglądzie technicznym <lol> , wszystko pozamykane na cztery spusty, Michałek obrócony głowa do dołu i idealnie wpasowany w kanalik i czeka. No i przybrałam kolejny kilogram
(mamy już okrągłą piąteczkę, nie myślałam, że tak będę się cieszyć z nadmiarów kilogramów <lol> ).
No i dzwonił do mnie prezes , oficjalnie nie przeprosił, ale powiedział tylko, "Ty to babo masz chyba siódmy zmysł do tych ludzi, dzisiaj była kolejna afera, wracaj do nas szybko..." <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>
Dobrze im tak <diabeł>
Joasiu nie ważyłam Fricusia ostatnio. Z nim nie ma żadnych problemów zdrowotnych więc i nie często odwiedzamy weta. Poza tym on panicznie boi się wychodzenia poza mieszkanie. Ale zważę go na domowej elektronicznej, bo aż sama jestem ciekawa ile waży mój chochlik.
No i dzwonił do mnie prezes , oficjalnie nie przeprosił, ale powiedział tylko, "Ty to babo masz chyba siódmy zmysł do tych ludzi, dzisiaj była kolejna afera, wracaj do nas szybko..." <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>
Dobrze im tak <diabeł>
Joasiu nie ważyłam Fricusia ostatnio. Z nim nie ma żadnych problemów zdrowotnych więc i nie często odwiedzamy weta. Poza tym on panicznie boi się wychodzenia poza mieszkanie. Ale zważę go na domowej elektronicznej, bo aż sama jestem ciekawa ile waży mój chochlik.