Tosiek & Morus, czyli dwa diabły pod jednym dachem
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Ale sie będzie działo
pogodzicie się napewno i to cieplutko
Zuzka ja jestem pod coraz większym wrażeniem moich futer , to takie mądre łobuziaki tak wszystko wiedzą i czują i wszystko bez słów.
I koty i pies one dokładnie wiedzą co w danej chwili panciusi po głowie biega dlatego ja je tak bardzo kocham i tak juz mam świra do n-tej potęgi <mrgreen>
Zuzka ja jestem pod coraz większym wrażeniem moich futer , to takie mądre łobuziaki tak wszystko wiedzą i czują i wszystko bez słów.
I koty i pies one dokładnie wiedzą co w danej chwili panciusi po głowie biega dlatego ja je tak bardzo kocham i tak juz mam świra do n-tej potęgi <mrgreen>
-
kotku
Jesteśmy na etapie - Otrę się czasem o Ciebie, przejdę obok i udaję, że nic mnie nie obchodzisz i tylko sobie nie wyobrażaj, że to ja Cię przeproszę. Ale jakby co, chętnie zjem wołowinkę i poleżę na Twojej poduszce. Możemy uznać, że Ci wybaczyłem.
<mrgreen> Cały Tosiek... ech. Myślę, że do mojego dzisiejszego wyjazdu wszystko będzie prawidłowo.
<mrgreen> Cały Tosiek... ech. Myślę, że do mojego dzisiejszego wyjazdu wszystko będzie prawidłowo.
-
kotku
No dobrze. Z Tośkiem już wszystko wróciło do normy <zakochana>
Za to Morusek chyba normalny nie jest... ale równie kochany.
Zmykam na urlop, walizka spakowana, koty wycałowane.
Na ten czas kiedy mnie nie będzie wrzucam Wam do konteplacji Moruska Jogina <mrgreen> który z tej pozycji właśnie na mnie zerka
<zakochana>
papa!!
Za to Morusek chyba normalny nie jest... ale równie kochany.
Zmykam na urlop, walizka spakowana, koty wycałowane.
Na ten czas kiedy mnie nie będzie wrzucam Wam do konteplacji Moruska Jogina <mrgreen> który z tej pozycji właśnie na mnie zerka
<zakochana>
papa!!
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt:
- asiunia0312