Lucek, Leoś i Jadwinia
- Agnieszka7714
Lucuś po prostu zna swoją wartość i wie, że trzeba być skromnym w swojej urodzie i dawkuje nam zdjęcia. Piękny chłopczyk. <zakochana>
Lovelas to wiadomo, jemu wszystko się wybaczy jak tylko człek spojrzy w te jego rozmarzone oczka okraszone cynamonowym pysiem. Co tu dużo gadać, biorę swoje druty i włóczki, co tak sama będziesz sobie leżeć w takim towarzystwie, przytulę się do Was. Podziel się troszkę
Lovelas to wiadomo, jemu wszystko się wybaczy jak tylko człek spojrzy w te jego rozmarzone oczka okraszone cynamonowym pysiem. Co tu dużo gadać, biorę swoje druty i włóczki, co tak sama będziesz sobie leżeć w takim towarzystwie, przytulę się do Was. Podziel się troszkę
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Hann
Przyjeżdżaj! Powijaj Michałka i przyjeżdżaj, bardzo lubię małe dzieci, one dużo śpią <lol> Można dziergać bez przeszkód <lol>Agnieszka7714 pisze:Co tu dużo gadać, biorę swoje druty i włóczki, co tak sama będziesz sobie leżeć w takim towarzystwie, przytulę się do Was. Podziel się troszkę
No ja też nie wiem jak skończę, może też w szale uniesień i rodzina odnajdzie mnie kiedyś rwącą włosy z głowy, włóczkę z motka i z szaleństwem w oczach <lol>Danusia pisze:ja też wieki temu dziergałam , cuda włóczkowe <lol> ale teraz to raczej rozerwałabym ta włóczkę na strzępy
Manie planu ewidentnie mnie uspokaja, niemanie powoduje panikę <mrgreen>Kamiko pisze:Najważniejsze mieć plan to prawda <lol>
Hania czym robisz fotki ?
Fotki robię lustrzanką sony a700 się chyba ten model nazywa, obiektyw sigma dc 18-200mm, ale nie wiem po co się Kasik pytasz bo Twoje fotki znacznie lepsze są <diabeł> Chwilę temu jednakowoż stał się cud, udało mi się "ustrzelić" pana niedotykalskiego, więc pękam z dumy <mrgreen>
Trochę się pobawiłam tymi zdjęciami na ACDSee Pro i okazało się że wystarczy zdjąć żłółty kolor, żeby zdjęcia były czarno-białe <lol> Taki to kolorowy chłopak z tego mojego Lucka <mrgreen> Szał ciał i barw, aż się mieni w oczach <lol>