Tosiek & Morus, czyli dwa diabły pod jednym dachem
-
kotku
No i wszystko przez Was. Zamiast siedzieć i pisać zaległe opinie latam po mieszkaniu i próbuję uchwycić moje zwariowane futra
Uff... trochę się namęczyłam, nabiegałam, naprosiłam żeby jeden z drugim przez chwilę się nie ruszał i oto efekty moich starań.
Mam nadzieję, że jak to wrzucę to z czystym sumieniem zabiorę się do pracy <święty>
Próbowałam zważyć Morusa. Ze względu na jego wiecznie wiercącą się doopkę i przebierające jednocześnie cztery łapy nie było to zadanie proste dlatego i wyniki są niejednoznaczne. Młody mieści się gdzieś w przedziale 1500 - 1600g więc wygląda na to, że robi się dorodny <gwiżdże> <zakochana> Futerko ma mięciutkie w dotyku, a charakter nie do opanowania. 500 razy zrzuciłam go dzisiaj z siebie gdy przyłaził ciamkać mnie o 4 rano.. za każdym razem wracał. Bumerang nie ma takiej skuteczności co on <pokłon>
No dobrze, dość gadania. Czas na konkrety:
a kuku
przecież wiadomo, kto jest w tym domu prawdziwym królewiczem
a tu mały wiercidoopek
dwa ziomki
Pozdrawiamy! <serce>
Mam nadzieję, że jak to wrzucę to z czystym sumieniem zabiorę się do pracy <święty>
Próbowałam zważyć Morusa. Ze względu na jego wiecznie wiercącą się doopkę i przebierające jednocześnie cztery łapy nie było to zadanie proste dlatego i wyniki są niejednoznaczne. Młody mieści się gdzieś w przedziale 1500 - 1600g więc wygląda na to, że robi się dorodny <gwiżdże> <zakochana> Futerko ma mięciutkie w dotyku, a charakter nie do opanowania. 500 razy zrzuciłam go dzisiaj z siebie gdy przyłaził ciamkać mnie o 4 rano.. za każdym razem wracał. Bumerang nie ma takiej skuteczności co on <pokłon>
No dobrze, dość gadania. Czas na konkrety:
a kuku
przecież wiadomo, kto jest w tym domu prawdziwym królewiczem
a tu mały wiercidoopek
dwa ziomki
Pozdrawiamy! <serce>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Ale Morusek urósł <shock> ogromny facet sie robi <mrgreen>
piękne pysiaki oba mają <serce>
ale te uszki Moruska <zakochana> ale fajny nietoperzo-kocurek ,a moze umie latać <mrgreen>
<serce> <serce> <serce>
jakie fajne cieplutkie foteczki <lol>
dobrze ,ze już jesteście z nami
Kala też po mnie lata i udeptuje i traktorzy od ok 3-4 i ja jej tłumaczę ,ze ja jeszcze bym troche pospała ,no to słyszę miauuuu zeskakuje i za chwile powtórka tak do 6
piękne pysiaki oba mają <serce>
ale te uszki Moruska <zakochana> ale fajny nietoperzo-kocurek ,a moze umie latać <mrgreen>
<serce> <serce> <serce>
jakie fajne cieplutkie foteczki <lol>
dobrze ,ze już jesteście z nami
Kala też po mnie lata i udeptuje i traktorzy od ok 3-4 i ja jej tłumaczę ,ze ja jeszcze bym troche pospała ,no to słyszę miauuuu zeskakuje i za chwile powtórka tak do 6
-
kotku
Danusia pisze: ale te uszki Moruska <zakochana> ale fajny nietoperzo-kocurek ,a moze umie latać <mrgreen>
Ja bym takie ugniatanie jeszcze zniosła gdyby nie było połączone z tym głośnym ciamkaniem i wbijaniem pazurów
- Sonia
- Agilisowy Rezydent