Drapaki

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
adabellqa

Post autor: adabellqa »

a co sądzicie o drapakach z zooplus?
np ten...
http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki ... 0_cm/49263

wprawdzie słupki 9cm...
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Za taką kwotę to wolałabym wybrać coś u Rufiego, nawet jak by to było kosztem wielkości drapaka.
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Popieram Sonię :ok:
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Ja też bym wolała kupić drapak od Rufiego w dodatku niektóre modele są nawet tańsze i na pewno bardziej stabilne. Słupek 9 cm nie wydaje mi się odpowiedni do drapaka tej wysokości :-/
adabellqa

Post autor: adabellqa »

dzięki. mnie to w sumie nie trzeba przekonywać ale mój narzeczony jest bardzo przeciwny żebym wydała 1000zł na drapak :( nie umiem go przekonać... eh
pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

moja koleżanka ma taki drapak i się sypie :-(
Tak jak pisza dziewczyny za te cenę masz Rufiego
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

adabellqa pisze:dzięki. mnie to w sumie nie trzeba przekonywać ale mój narzeczony jest bardzo przeciwny żebym wydała 1000zł na drapak :( nie umiem go przekonać... eh
pozdrawiam :)
Nie musisz od razu wydawać 1000 zł na drapak. Rufi w swojej ofercie ma drapaki o połowę tańsze, jednen z nich mam ja ;-)) . Jest perfekcyjnie wykonany, bardzo solidny a co najważniejsze uwielbiany przez kota :-) Warto na wystawie kotów kupić drapak od Rufiego bo mają trochę niższe ceny niż w sklepie. Ostatnio na Warszawskiej tak np. było ;-))
Awatar użytkownika
arachnea2012

Post autor: arachnea2012 »

A czym sie rozni drapak Rufiego od drapakow Trixie np ? ja mam Trixie i generalnie jestem z niego zadowolona, nie kosztowal nawet tych 500zl, tylko 200... czy jest naprawde duzo roznica w wykonaniu ?
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

arachnea2012 pisze:A czym sie rozni drapak Rufiego od drapakow Trixie np ? ja mam Trixie i generalnie jestem z niego zadowolona, nie kosztowal nawet tych 500zl, tylko 200... czy jest naprawde duzo roznica w wykonaniu ?
Ten temat był wielokrotnie "wałkowany" ;-)) . Rufi zna się na drapakach, szczególnie dla dużych kotów i nie ma lepszych na rynku.
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

arachnea2012 pisze:A czym sie rozni drapak Rufiego od drapakow Trixie np ? ja mam Trixie i generalnie jestem z niego zadowolona, nie kosztowal nawet tych 500zl, tylko 200... czy jest naprawde duzo roznica w wykonaniu ?
Uwierz mi, jest ogromna różnica :)
Zablokowany