Effy i Tori :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Zgadzam sie z Effy (jak patrze na moja Missunie)
Te parapety, poleczki, drapaki nawet (!) to sie okrutnie kurcza..... <kciukwdół>

Sliczna jest Effik, taka "dostojna" (nawet w tym czerwonym talerzu <lol> )
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Przecież to grzeczna dziewczynka, a nie łobuziara :-x
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

No teraz to jest grzeczna, bo śpi, ale najkochańsza jest jak lekarstwo dajemy, taka spokojniutka, pokorna, nie rusza się, nie wyrywa... strasznią ją kocham <serce>

A powiedzcie mi jedną rzecz... bo Effy nie drapie, w sensie ludzi nie drapie. Smiejemy się, że od niej można tylko "z liścia" oberwać, bo nie ma takiej opcji, żeby podrapała, nawet w zabawie to kontroluje. Czy wszystkie brytki takie są ??
Kiedyś jak szalała za czerwoną kropką, wszędzie wskoczyła i pazurków nie szczędziła, ale jak kropka "usiadła" na człowieku to Effy siedziała i czekała aż kropka "zejdzie".
Awatar użytkownika
Alicja
Hodowca
Hodowla: BRITALISE*PL
Kontakt:

Post autor: Alicja »

Moje też tak robią, są delikatne ;-)) Jedynie Maru się wbija w uda jak się za długo stoi z wołowinką <diabeł>
Effy ładnie rośnie :-) Czekam na kolejny wpis, a nuż pańcio parapety poszerzy <lol>
Awatar użytkownika
SHEszunia

Post autor: SHEszunia »

moja Midusia jak się całować dużo nie chce to łapką mnie odsuwa delikatnie
Pieszczot jak ma za dużo to się odpycha od ręki
Jeśli o drapanie chodzi to tylko drapak, sznurki, wędki, nogawki spodni czasem, wszelakie sznurowadła. Rąk już nie drapie, za to potrafi czasem zębami potraktować-ale to zasługa brata mojego M -.- nauczył ją przez 2 tygodnie -.-
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Pan poszerzy w mig parapety aby Córeczka już upadku nie zaliczyła <lol> U mnie tez był taki problem, stąd poszerzyłam legowiskiem :-)
Effy cudowna i urocza jest bardzo <serce> :kotek:
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Jaka grzeczna koteczka: nie drapie. Normalnie się rozmarzyłam, gdyby i moja Meg była taka łagodna, ale nie jest i mam na rękach takie sznyty, że hej! Niby to przypadkiem w zabawie, ale nie wierzę sierściuchowi nic, a nic. Lubi sobie drapnąć! <mrgreen>
Uśmiałam się z kurczącego się parapetu i z kocich figli w ... ozdobnym półmisku! Z tej Effy to jest niezła psota! :kotek:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Puk, puk, co tam słychać u Effy? Pańcia pewnie zapracowana, ale Effy mogłaby sie odezwać :)
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

A co tu taka cisza? Effulek nie ma nic do powiedzenia? ;-)) To może Pani Mama pysio dziewczynki nam pokaże :-)
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

Hej, hej - pokażemy się, pokażemy...
u nas ostatnio zawirowania, czasu na przyjemności typu forum - brak
Effy rośnie, ucho nadal choruje.... :(
Za to charakter coraz to fajnieszy się kształtuje, rozpieszczone okrutnie mamy to futerko, ale jest tak kochanym i delikatnym stworzeniem, że nie sposób nie rozpieszczać:)
Mamy nowe foteczki, ale teraz szykuję się do pracy i nie mam czasu na to, że spokojnie coś wybrać i wrzucić.
Pozdrawiamy serdecznie. Dziś wieczorem pewnie zbyt późno wrócę, aby Was jeszcze odwiedzić, ale jutro się postaram :)
Zablokowany