Mr Moo Moo Aydindril*PL, Gucci & Lemmy Britabby*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

:kotek:
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Dziękujemy i meldujemy, że rekonwalescent ma się całkiem dobrze :-) Za to jego pani ... szrama na policzku, szrama na ręce, pogryzione palce ... taa ... początki terapii bywają trudne ;-))
Teraz już opanowaliśmy dawkowanie leków, jednak poprzedzone pogonią za Guciem, który jest niesamowicie bystry i pamiętliwy :-) Pierwszego dnia zjadł immunodol ze smakeim, ale później dostał lek przeciwzapalny w tabletce (trochę walczyliśmy), no i następnego dnia skojarzył łobuz, że tabletka jest be i ... uciekł przed immunodolem. Ciekawa jestem jak długo będzie mi pamiętał te "krzywdy" ...
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Joasiu widzę, że Gucio też "leci" na tych samych lekach co Bentley . Dużo zdrówka i głasków dla pięknego chorowitka przesyłam :kotek: . Jesień wszystkich przeziębieniowo dotyka :-/ . U mnie Immunodol wchodzi bez użycia siły koniecznej, ale coś czuję, że za tydzień też będę polowała na Benlteya z tabletką <lol>
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Jak ładnie wyglądają w plenerze, na polowaniu. Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia! :kotek:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Asiu to ci gagatek wyszedł z Gucia, prawdziwy tygrysek się w nim objawił :kotek:
Mam nadzieję, że kotuś nie będzie taki pamiętliwy i wybaczy Ci te wszystkie niefajne rzeczy :hug:
U mnie Tami od momentu, jak mu zakraplałam oczy, zakodował sobie, że jak się przebieramy i wychodzimy z domu, to on "po angielsku" powolnym kroczkiem, niezauważenie, sunie sobie do małego pokoju pod łóżko i siedzi tam, aż wyjdziemy pewnie <lol> Nie wiem, skąd mu się takie coś ubzdurało. Immunodol za to pięknie sam zjada i chce więcej, a Brysia musi dostawać dopyszcznie, nie da się oszukać nijak.
Awatar użytkownika
Joanna P.

Mam nadzieję, że tygrysek szybko zapomni, bo Immunodol mu smakuje :-)

Gucio generalnie lubi funkcjonować w znanym spokojnym otoczeniu i każda zmiana jest dla niego stresująca. Moo Moo natomiast jest zawsze gotowy na przygodę :-) Wystarczy przynieść transporter i Moofin pakuje się do niego w nadziei, że go gdzieś zabierzemy :-)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Joanna P. pisze:...Wystarczy przynieść transporter i Moofin pakuje się do niego w nadziei, że go gdzieś zabierzemy :-)
Hehehe Asiu zabierz go do mnie <lol>
Ale by się moje bractwo zdziwiło i może tyłki ruszyło :haha:
Awatar użytkownika
Joanna P.

Marzenko :-D Na razie wzięliśmy go na obiad niedzielny do rodziców i zachowywał się bardzo grzecznie :-)
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Jak się czekolades rozrósł , cudo <serce>
Awatar użytkownika
Angee

Post autor: Angee »

Jaką piękną sesję w plenerze przeoczyłam. Koty cudowne <zakochana>
Gucio zdecydowanie powiększył się <lol> Cieszę się, że chłopak ma się już lepiej i przy okazji życzę jemu dużo zdrówka, aby wszystkie choróbska omijały go szerokim łukiem
Przesyłam chłopakom moc głasków :kotek: :kotek:
Zablokowany