Bella & Carlos

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Carlos kocha czesanie tak jak moja Lulu <mrgreen> Ona też codzienie czeka na czesanie przy szufladzie, w której jest szczotka. I też wyprzedza mnie radośnie jak wie, że idę po przybory fryzjerskie <lol>
A Bliźniaki są boskie <zakochana> <zakochana> Tak cudne brytolki z nich wyrosły, puchowe, pyzate i jeszcze miziaste się robią <zakochana> Tulę je mocno :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Piękne koty <zakochana>
Chciałabym bardzo, aby mój tak czekał na czesanie jak Carlos. Chyba podszepnę sąsiadce, żeby kupiła kotkę ;)
Awatar użytkownika
ida sierpniowa

Post autor: ida sierpniowa »

Witam słodką Bellę i przystojniaka Carlosa <mrgreen> .
Kociaste Agnieszka u Ciebie cudowne, taka kwintesencja brytyjskości <serce> .
Skoro Carlosek taki kochaś to może trzeba mu imię na Romeo zmienić ;-) .
Dziękuję za poradę z odkurzaczem :-P . Wykorzystam.
Awatar użytkownika
Witcha

Post autor: Witcha »

Bella i Carlos piękni - nie wiem które bardziej, nie będę sie zastanawiac tylko utonę w zachwycie :)

poprosimy więcej zdjęć jak aura pozwoli :)
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Joanna P. pisze:A Bella Agnieszko ? W takim samym stopniu domaga się pieszczot ?
Bella też bardzo lubi pieszczoty, ale jakbym miała określić, czego przede wszystkim się domaga, to byłaby to zdecydowanie zabawa. Uwielbia się bawić, najbardziej wędką bird z zooplusa i w chowanego (latamy po całym mieszkaniu i chowamy się przed sobą za drzwiami, za zasłonami, gdzie się da. Carlos też z nami lata :-) )
Bella, w odróżnieniu od Carlosa, od początku dawała się głaskać, i to nie przez krótką chwilę, ale naprawdę długo. Fajne to jest w niej bardzo <serce>
Audrey pisze:Chciałabym bardzo, aby mój tak czekał na czesanie jak Carlos. Chyba podszepnę sąsiadce, żeby kupiła kotkę ;)
No jest to myśl :ok:
ida sierpniowa pisze:Skoro Carlosek taki kochaś to może trzeba mu imię na Romeo zmienić ;-). Dziękuję za poradę z odkurzaczem :-P . Wykorzystam.
Ida, do niego chyba jednak bardziej Carlos pasuje, bo z niego to taki zakochany, ale twardziel, co to lubi porządzić ;-))
Witcha pisze:poprosimy więcej zdjęć jak aura pozwoli :)
Już nad tym pracuję :-)

Bardzo wszystkim dziękujemy za tak miłe odwiedziny na naszym wątku :kiss:
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Jak fajnie przeczytać, że ktoś poza mną odstawia wariacje z kotami <lol> Moje tez uwielbiają wędkę bird - ostatnio zamówiłam więcej, bo niektóre są felerne i nie dają super efektu szeleszczenia skrzydeł. A w chowanego bawi się moja siostra ze swoja kicią i to jest super zabawa, ale moje przy kilku próbach zareagowały delikatnie mówiąc zdziwieniem i wycofaniem na widok mnie biegającej i ukrywającej się <lol> Nie wiem co zrobić aby zaskoczyły :-)
Przepraszam za zaśmiecanie wątku B&C <oops>
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

U nas wędka bird jest hitem numer 1. Baxter oszalał na jej punkcie. Te piórka hipnotyzują mojego kota. A w chowanego - ganianego też się bawimy. Szczególnie wieczorem przed snem.
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Bartolka pisze:Jak fajnie przeczytać, że ktoś poza mną odstawia wariacje z kotami <lol> Moje tez uwielbiają wędkę bird - ostatnio zamówiłam więcej, bo niektóre są felerne i nie dają super efektu szeleszczenia skrzydeł.
Moniko, ja zwyczajnie nie mam wyjścia, bo dwójka terrorystów siada na środku pokoju i marudzi do skutku ;-))
A jeśli chodzi o wędki, to faktycznie coś ostatnio nie chcą latać <zły>

No to jeszcze kilka fotek z dziś

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Ale Bella ma piękne oczy <zakochana>