Bentley - niebieski brytyjczyk

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
kotku

Post autor: kotku »

I ja dołączam się do gratulacji :) Może by tak faktycznie jakieś nowe zdjęcie kota zarzucić? Bo ciekawa jestem czy obrona pracy magisterskiej ma wpływ na ewentualną zmianę wyglądu kota :brzydal: <mrgreen>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Dziewczyny jutro zamieszczę nowe zdjęcia Bentleya z myszkami, ze mną, z nowym nabytkiem i z czym tam jeszcze chcecie i obiecałam ;-))
Lumi nowa "zabawka" dla Bentleya to plac zabaw "Skyscraper", prezent od Modern Pet z okazji mojej magisterki <lol> . Dwa filmiki z zabawy Fishing Bobber zamieściłam w wątku tak na początku września i zabawkę na prawdę polecam <ok>
Kotku Bentleyowi z dobrobytu to w głowie i doopce się już poprzewracało, myśli, że jak mi pokazywał czego mam się uczyć, to teraz mu wszystko wolno <lol> .

Dziewczyny plac zabaw dotarł pół godziny temu <tańczy> . Mąż siedział, składał i kazał mi iść sobie, bo on "z Bentleyem poradzą sobie sami" <lol> .
Muszę przyznać, że ten plac zabaw jest ogromny <shock> , Bentley jest przeszczęśliwy, biega, skacze itp.
Jutro porobię zdjęcia i zamieszczę, bo niestety aparat mam kiepski i zdjęcia wieczorem przy takim świetle nie wyszłyby nawet przyzwoite :-/
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Każda okazja jest dobra na prezenty. Chciałabym zobaczyć tę szczęśliwą minkę Bentleyka na placu zabaw. Czekamy w takim razie na zdjęcia :)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Hehe Bentley to już dawno na pewno uznał, że jest pępkiem świata <lol>
A Wam nie pozostało już nic innego, jak rozpieszczać miśka do granic możliwości :kotek:
Czekam na fotki z placu zabaw :foto:
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Nie powiedziałam, że Bentley na początku nie pojął o co chodzi w tym placu zabaw i nie wiedział jak się za to zabrać.
Jak wskakiwał to ze strachem i tyłek oczywiście zwisał bo wiadomo, najcięższe idzie na koniec <rotfl> .
Mąż powiedział, że Bentley ewidentnie się bał, że się pod nim zarwie ta konstrukcja <lol> (nie dziwię się bo z taką wagą <gwiżdże> )
Awatar użytkownika
Alicja
Hodowca
Hodowla: BRITALISE*PL
Kontakt:

Post autor: Alicja »

Gratuluję i czekam na zdjęcia Waszej nowej zabawki <mrgreen> <lol>
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

ja też czekam na zdjęcia z niecierpliwością ... <mrgreen>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Strasznie jestem ciekawa! Lenko dawaj zdjecia jak najprędzej :)
Awatar użytkownika
Amber

Post autor: Amber »

<tańczy> Tez czekam z niecierpliwoscia na nowe zdjecia Bentleyka <mrgreen>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

MM, przegapiłam, na urlopie w tym czasie byłam <oops> ale już odnalazłam, dziękuje, zamówie :-) i też czekam na zdjęcia nowej zabawki :-> ale Wy Bentusia rozpieszczacie <mrgreen>
Zablokowany