moje szczęście w kolorze silver tabby
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- margita
- Agilisowy Rezydent
- ida sierpniowa
Oh Wy moje kochane Ciociary <serce> . Keya cała napuszona przez te komplementy, aż jej prążki odstają
. A różowy kić się sfrustrował bo Wielka Kocilla, zaatakowała jego skrzętnie zaparkowane samochodziki <lol> .
Mam wrażenie że ona jakoś tak się teraz zmienia tak z dnia na dzień to wydłuża to grubnie, ciekawe co to z niej za ziółko wyrośnie :-) .
Mam wrażenie że ona jakoś tak się teraz zmienia tak z dnia na dzień to wydłuża to grubnie, ciekawe co to z niej za ziółko wyrośnie :-) .
- ida sierpniowa
- Ada
- ida sierpniowa
Dziewczyny trochę <offtopic> , ale muszę właśnie zwaliłam ogromny balast, wróciłam z prelekcji którą wykonałam w auli wyższej uczelni, <strach> po raz pierwszy w swoim życiu, przed władzami miasta i uczelni uff, za stara jestem na debiuty <mrgreen> .
A co do Keyi, to moja dotąd najgrzeczniejsza córeczka i księżniczka obudziła nas po raz pierwszy o 6.30 <shock> .
W każdym bądź razie macha swoją tygrysią łapką, i strzela ogonkiem swoim eciotkom. Zdjęcia po weekendzie bo jadę jutro na wesele na Kujawy do Yamaszki i Audrej
.
Więc pewnie dojdę do siebie koło wtorku
.
A co do Keyi, to moja dotąd najgrzeczniejsza córeczka i księżniczka obudziła nas po raz pierwszy o 6.30 <shock> .
W każdym bądź razie macha swoją tygrysią łapką, i strzela ogonkiem swoim eciotkom. Zdjęcia po weekendzie bo jadę jutro na wesele na Kujawy do Yamaszki i Audrej
Więc pewnie dojdę do siebie koło wtorku