Sesja wspaniała - oboje jesteście piękni, a razem to już ho ho <zakochana> <zakochana>
Lucek, Leoś i Jadwinia
- Hann
No właśnie przy okazji Kasiowych kotów też odkryłam, że moje serce prążkowane jest <mrgreen> Coś one mają w sobie takiego tego koty, że w zachwyt wpadam i z niego nie wychodzę <mrgreen>ida sierpniowa pisze:Ten Twój prążkowany poincik jest bardzo bliski mojemu prążkowanemu sercu <zakochana>
No i cała moja fascynacja Szwecją właśnie tak jakby przygasła <mrgreen>maga pisze:A w szwecji kochany byś sobie nie pobiegał tam są też takie znaczki dla kotów <lol>
Oj przyjrzyj się, na ostatnim zdjęciu tak trochę oczko wychodzi temu misiu <lol>manita pisze:Kurcze może i on ma oczy rozbiegane ( choć ja tego nie widzę), może ma fiu bzdziu w główce ale i tak dla mnie jest piękny i uwielbiam go niezmiennie.
Główną wyprowadzaczką Loversona jest moja mała Gabcia, więc pod spodem kilka fotek dzielnej poskramiaczki dzikich zwięrząt, która dopiero ostatnio przestała się bać tak strasznych stworzeń jak na przykład biedronka <lol>
- Hann
A to nie wiem, takie coś mam tu wszędzie wokoło, w wersjach różnych, wyżynane to to jest na zimę 10 cm nad ziemią, potem od wiosny odrasta i latem produkuje takie "ciciki" <mrgreen>Sonia pisze:A co to za kępki trawy w tle z takimi cicikami - bardzo mi się podobają?
Pięknie to rzeczywiście wygląda, zwłaszcza jesienią. Specjalnie dla Ciebie, Soniu, same te "ciciki" pod spodem :-)

- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Agnieszka7714