Wiec sprobuje cos upstrykac i wrzucuc
Jak sie gdzies przychodzi, to trzeba powiedziec DZIEN DOBRY
- tina
- Hodowca
- Hodowla: Amazing Aisha*PL
- Kontakt:
Oj... mnie też ciśnienie podskoczyłoDorszka pisze:Jak można doradzać komuś tak nieodpowiedzialne rzeczy, staram się już na tego rodzaju tematy nie wypowiadać się w ogóle, bo to jak głos wołającego na puszczy, ale tego zmilczeć nie mogę - wylizywanie sobie uszek rzez nieznanego kota może się skończyć na przykład białaczką, że już o tonie innych, mniej poważnych, ale również kłopotliwych rzeczy nie wspomnę. Być może kot sąsiadów może się wylegitymować świadectwem zdrowia z badaniami i książeczką z aktualnymi szczepieniami, ale już na pewno nie wolny strzelec na balkonie.kosanna pisze:A apsztyfikant na balkonie! Przepiękny. Dlaczego nie chcesz jej wypuszczać? Mnie się zdaje, że to dobrze jak może nawiązać relację z innymi kotami. Byłam ostatnio u dziadka, którego balkon sąsiaduje z balkonem na którym jest kot, a jeszcze jeden balkon dalej jest jeszcze jeden kot i one mimo, że odgrodzone od siebie siatką bardzo się kochają! Wylizują sobie uszy przez tę siatkę. (...) Ja bym się tym nie przejmowała
Yamaha, bardzo przepraszam za ton, ale nerwy mi puściły.
Zgadzam się całkowicie z Dorszką i myślę, że większość hodowców by się z nami zgodziła.
yamaha czekam na foteczki
- yamaha
- Genius Loci
- ida sierpniowa
- yamaha
- Genius Loci
- margita
- Agilisowy Rezydent
- Agnes
to tak jak u nas, nic to wydzielanie/ odchudzanie nie daje <oops> Swoją drogą, co się dziwić, zima idzie, jakiś tłuszczyk musi być, co by nasze puchacze w pupy nie marzłyyamaha pisze:Wydzielanie chrupek jest BARDZO skuteczne. <święty>
Missy znow przybrala 100 gram <lol>
4,6 kg -> moja kluuuucha <serce>
- Agnieszka7714