Głaski dla wszystkich
Vitali II von Sturmcastle
- yamaha
- Genius Loci
- Ada
- a ja podtrzymuję taką tradycję, że wieczorem we Wszystkich Świętych spotykamy się przy winku i na stole jest biała kiełbaska (przywieziona przeze mnie ze wsi), sałatka warzywna- robiona osobiście, bigosik , i jakieś pieczone mięsko- tak dla tradycji, siedzimy, ucztujemy, popijamy winko i wspominamy bliskich.....
- dobrze, że te Dziady winka nie porwały
- a swoją drogą to Vitek nauczył się sztuczek Marry, ale tutaj troszku przesadził.... <hm>
- pies nic ze stołu nie weżmie, ale jak jakiś pręgowany paskud zwali to coś na dywan no to przecież już można, prawda???
- dobrze, że te Dziady winka nie porwały
- a swoją drogą to Vitek nauczył się sztuczek Marry, ale tutaj troszku przesadził.... <hm>
- pies nic ze stołu nie weżmie, ale jak jakiś pręgowany paskud zwali to coś na dywan no to przecież już można, prawda???
- Ada
- na poprawę humoru i miłe popołudnie...
- OFUTRZONY BARAN- :-)

...niestety, ogon Muffinka przypomina łysą kitę i tak się teraz zastatnawiam, czy selkirki wymieniają sierść na ogonku czy trafił mi się Tikopodobnyosobniktęskniącyzapanciąwielce....
- co jeszcze ciekawe, to Baran ma na sobie autentyczną wełnę jak owieczka, to nie jest taka sierść z włosem tylko jakby wełna..... <shock>
- może mam sobie z niej skarpetki robić???
- OFUTRZONY BARAN- :-)

...niestety, ogon Muffinka przypomina łysą kitę i tak się teraz zastatnawiam, czy selkirki wymieniają sierść na ogonku czy trafił mi się Tikopodobnyosobniktęskniącyzapanciąwielce....
- co jeszcze ciekawe, to Baran ma na sobie autentyczną wełnę jak owieczka, to nie jest taka sierść z włosem tylko jakby wełna..... <shock>
- może mam sobie z niej skarpetki robić???
- Ada
- ZŁAGODNIAŁA MARRA-

...ja tam nie będę się mizdrzyć przed obiektywem....

...sem śpiem bo to jesień przecież...
...- NIEDZIKI ELLE ....

...i WKURZONA ALMA...

...dlaczego Alma jest taka wściekła - zobaczycie wieczorem jak uda mi się podładować baterie, bo własnie mi siadły...
- i słodkiego Śnieżnego Panterka w wersji dojrzałej też pokażę.... <serce>

...ja tam nie będę się mizdrzyć przed obiektywem....

...sem śpiem bo to jesień przecież...
...- NIEDZIKI ELLE ....

...i WKURZONA ALMA...

...dlaczego Alma jest taka wściekła - zobaczycie wieczorem jak uda mi się podładować baterie, bo własnie mi siadły...
- i słodkiego Śnieżnego Panterka w wersji dojrzałej też pokażę.... <serce>
- yamaha
- Genius Loci
Alma (nawet wkurzona) jest piekna <zakochana>
A ten Twoj "baranek" to po prostu <shock>
On ma futra na 3 koty !! !! (moj TZ wlasnie siedzi kolo mnie - co zdarza sie dosc rzadko, gdy jestem na forum - bo on przeciez nic po polsku nie rozumie, i kazal mi Ci powiedziec, ze ten baranek jeste przecudny. BAAARDZO mu sie podoba.)
A ten Twoj "baranek" to po prostu <shock>
On ma futra na 3 koty !! !! (moj TZ wlasnie siedzi kolo mnie - co zdarza sie dosc rzadko, gdy jestem na forum - bo on przeciez nic po polsku nie rozumie, i kazal mi Ci powiedziec, ze ten baranek jeste przecudny. BAAARDZO mu sie podoba.)
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt: