Jeszcze niecale 5 tygodni... Witamy sie :)
- Amber
Czesc, to ja - Brownis :-)
Opowiem Wam historie, historie o... milosci mojej Panci do mnie.
Otoz nieco ponad tydzien temu Pancia czytala sobie to forum, a ja zagladalem jej przez ramie. I w pewnym momencie zobaczylam Bentleyka... Pomyslalem, ze fajny jest ten Bentleyek, jak bede duzy, tez bym chcial taki byc, ale w sumie nie Bentleyek mnie zainteresowal najbardziej, ale jego zabawka
Przecudowna, duza dynia <gwiżdże>
Zapragnalem takiej samej i trulem Panci przez kilka dni, az mi zamowila <mrgreen>
Wczoraj przyszla ta dynia.
Na poczatku mi sie spodobala, bo taka fajna i kolorowa <klaszcze>
Ale po kilku minutach stwierdzilem, ze jest strasznie nieporeczna i w sumie to niezbyt mi sie podoba... 8-)
Zostawilem ja wiec i mam nadzieje, ze Pancia nie jest zla, a dynia bedzie fajnym kurzolapkiem w Panci domu <mrgreen>
Fajnie to sobie wykombinowalem, prawda? <oops>
Ale tak czy inaczej wiem, ze moja Pancia mnie bardzo kocha i kupi mi wszystko, czego zapragne <mrgreen>
Choc moze po historii z dynia, nie powinienem byc tego taki pewien...? <strach>
Opowiem Wam historie, historie o... milosci mojej Panci do mnie.
Otoz nieco ponad tydzien temu Pancia czytala sobie to forum, a ja zagladalem jej przez ramie. I w pewnym momencie zobaczylam Bentleyka... Pomyslalem, ze fajny jest ten Bentleyek, jak bede duzy, tez bym chcial taki byc, ale w sumie nie Bentleyek mnie zainteresowal najbardziej, ale jego zabawka
Zapragnalem takiej samej i trulem Panci przez kilka dni, az mi zamowila <mrgreen>
Wczoraj przyszla ta dynia.
Na poczatku mi sie spodobala, bo taka fajna i kolorowa <klaszcze>
Ale po kilku minutach stwierdzilem, ze jest strasznie nieporeczna i w sumie to niezbyt mi sie podoba... 8-)
Zostawilem ja wiec i mam nadzieje, ze Pancia nie jest zla, a dynia bedzie fajnym kurzolapkiem w Panci domu <mrgreen>
Fajnie to sobie wykombinowalem, prawda? <oops>
Ale tak czy inaczej wiem, ze moja Pancia mnie bardzo kocha i kupi mi wszystko, czego zapragne <mrgreen>
Choc moze po historii z dynia, nie powinienem byc tego taki pewien...? <strach>
- Miss_Monroe
- Moderator