My co chwilę dzisiaj odbiegamy od tematu i podejrzewam, że She chichocze ukradkiem (aby mąż spał snem spokojnym, zasłużonym) i nam wszystko wybaczy <pokłon>Miss_Monroe pisze:Jak to napisałaś to nam się z mężem studia przypomniały <lol> Studiowaliśmy dziennie oboje i jednoczeście pracowaliśmy. Do domu wracaliśmy późno, na zakupy sił nie było i zawsze jedno z nas pytało "jest coś w lodówce?" (domyślnie chodziło o jedzenie:) ) a drugie zazwyczaj odpowiadało "mamy światło" (i zazwyczaj nic więcej) <lol> . SHE przepraszam za <offtopic>EwaL pisze:To już lepiej światło w lodówce, bo widzisz co masz w środku
Eddy & Kronos - nasi Królowie świata
- EwaL
- SHEszunia
cholera, ja nie mogę, leki zabraniają... ale TŻ powinien być zadowolony <lol>bahi pisze:w takim razie bym dorzuciła jeszczeSHEszunia pisze:ale to właśnie ten przemrożony jak najbardziej może być w majonezie <rotfl>EwaL pisze:Nie za dużo na jeden raz: papucie, lodówka, żarówka, nowy kot, point przemrożony, kot w majonezie...![]()
- bahi
SHEszunia pisze:czekaj wystawię ją na balkon!!!!bahi pisze:SHEszunia pisze: problem tkwi w chłodzeniu
chłodzenie w zimę?!
będzie lodówka w lodówce. i na prądzie zaoszczędzę. A skoro uparłam się na światło zamontujemy latarkę!!!!! Rewelacyjny pomysł <rotfl>
- SHEszunia
Ewuniu moja złota!!! Ja jak najbardziej toleruję OT. Szczególnie dzisiaj... a TŻta obudziłamEwaL pisze:My co chwilę dzisiaj odbiegamy od tematu i podejrzewam, że She chichocze ukradkiem (aby mąż spał snem spokojnym, zasłużonym) i nam wszystko wybaczy <pokłon>Miss_Monroe pisze:Jak to napisałaś to nam się z mężem studia przypomniały <lol> Studiowaliśmy dziennie oboje i jednoczeście pracowaliśmy. Do domu wracaliśmy późno, na zakupy sił nie było i zawsze jedno z nas pytało "jest coś w lodówce?" (domyślnie chodziło o jedzenie:) ) a drugie zazwyczaj odpowiadało "mamy światło" (i zazwyczaj nic więcej) <lol> . SHE przepraszam za <offtopic>EwaL pisze:To już lepiej światło w lodówce, bo widzisz co masz w środku
tzn sam się obudził... moje chichranie nie ma tu nic do rzeczy <święty> <święty>
- EwaL
Lodówka na balkonie - rewelacyjny pomysł i jaki oszczędny. A może zamiast latarki w lodówce (razi po oczach pointa) to każdy z domowników założy latarki montowane na głowie jak górnik w pracy?SHEszunia pisze:czekaj wystawię ją na balkon!!!!bahi pisze:SHEszunia pisze: problem tkwi w chłodzeniu
chłodzenie w zimę?!
będzie lodówka w lodówce. i na prądzie zaoszczędzę. A skoro uparłam się na światło zamontujemy latarkę!!!!! Rewelacyjny pomysł <rotfl>
- SHEszunia
kuźwa.... ale ja mam takie małe.. led-owe.. i tak będą go smalić po oczach... chociaż jak się przemrożą to może nie będzie zbyt wielkiego problemu??? <gwiżdże>EwaL pisze:Lodówka na balkonie - rewelacyjny pomysł i jaki oszczędny. A może zamiast latarki w lodówce (razi po oczach pointa) to każdy z domowników założy latarki montowane na głowie jak górnik w pracy?SHEszunia pisze:czekaj wystawię ją na balkon!!!!bahi pisze:
chłodzenie w zimę?!
- SHEszunia