Ale się zwierzyniec zrobił, kupujesz kota a dostajesz kota+pointa lodówkowego+dwie świnki. To jest okazja!SHEszunia pisze:MM nie mam...... jakoś ze 14 stron w tył powinny być, bośmy teraz chyba z 10 naklepały <rotfl>Miss_Monroe pisze:Ale wy dziewczyny jesteście pokręcone <lol> . SHE daj jakieś zdjęcia Midusi nowe :-)
jutro będą, przyjedzie koleżanka z aparatem i trzaśniemy im pikną sesyjkę
Eduś plus point plus świnki
Eddy & Kronos - nasi Królowie świata
- EwaL
- SHEszunia
oby horyzontu na to wszystko starczyło <rotfl> <rotfl>bahi pisze:już nie mogę się doczekać fotek całej gromady! oł jeee bejbe ale będzie sesjaSHEszunia pisze:MM nie mam...... jakoś ze 14 stron w tył powinny być, bośmy teraz chyba z 10 naklepały <rotfl>Miss_Monroe pisze:Ale wy dziewczyny jesteście pokręcone <lol> . SHE daj jakieś zdjęcia Midusi nowe :-)
- SHEszunia
takie rzeczy to tylko w erzeEwaL pisze:Ale się zwierzyniec zrobił, kupujesz kota a dostajesz kota+pointa lodówkowego+dwie świnki. To jest okazja!SHEszunia pisze:MM nie mam...... jakoś ze 14 stron w tył powinny być, bośmy teraz chyba z 10 naklepały <rotfl>Miss_Monroe pisze:Ale wy dziewczyny jesteście pokręcone <lol> . SHE daj jakieś zdjęcia Midusi nowe :-)
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
- bahi
no i do tego lodówkę balkonową energooszczędną!EwaL pisze:Ale się zwierzyniec zrobił, kupujesz kota a dostajesz kota+pointa lodówkowego+dwie świnki. To jest okazja!SHEszunia pisze:MM nie mam...... jakoś ze 14 stron w tył powinny być, bośmy teraz chyba z 10 naklepały <rotfl>Miss_Monroe pisze:Ale wy dziewczyny jesteście pokręcone <lol> . SHE daj jakieś zdjęcia Midusi nowe :-)
a gratis śmiechu po pachy! <rotfl>
- SHEszunia
- EwaL
Era lodówkowa.SHEszunia pisze:takie rzeczy to tylko w erzeEwaL pisze:Ale się zwierzyniec zrobił, kupujesz kota a dostajesz kota+pointa lodówkowego+dwie świnki. To jest okazja!SHEszunia pisze: MM nie mam...... jakoś ze 14 stron w tył powinny być, bośmy teraz chyba z 10 naklepały <rotfl>
Eduś plus point plus świnki<rotfl>
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
- SHEszunia