Eddy & Kronos - nasi Królowie świata

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Snusia
Hodowca
Hodowla: Miziaki*PL
Kontakt:

Post autor: Snusia »

<oops> ależ ja mam zaległości
<zakochana> maluszek uroczy gratulacje
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

SHE maluszek jest PRZEPIĘKNY <zakochana> ! Ja uważam, że Midusia i tak ładnie go traktuje, dokocenie pewnie będzie łatwiejsze, bo kotka jest jeszcze dość młoda. Na pewno będzie wszystko ok! Trzymam bardzo mocne kciuki <ok> . Pisz szybciutko o zmianę tytułu wątku, bo teraz, już nie masz wyjścia <lol>
Awatar użytkownika
SHEszunia

Post autor: SHEszunia »

MM juz napisalam :->
Martwie sie tylko, bo Midusia w obecnosci Edusia w ogole sie bawic nie chce, furczy nawet gdy czule do niej mowie. A to co pokazala podczas atakowania, warczenia syczenia i gryzienia piorek rozlozylo mnie na lopatki. Takiego zachowania u niej nigdy nie widzialam... Nawet rozete owarczala i ofuczala jak wyczula, ze chlopiec tam byl... ;-(
Jak jest w drugim pokoju to da sie miziac bez problemu i mruczy cichutko nawet, lecz po chwili odwraca sie demonstracyjnie zadkiem lub sie dodatkowo odsuwa... Eddus jest przekochany, miziasty wiecznie chetny do zabawy. A piorka wrecz uwielbia
Poza tym mam cicha nadzieje ze noc bedzie spokojna, a jutro juz lepiej bedzie
Awatar użytkownika
Julcik
Agilisowy Rezydent
Hodowla: ClarusCattus*PL
Kontakt:

Post autor: Julcik »

:hug:
Szkoda, że takie problemy przesłaniają radość z dokocenia :-(

Ale się ułoży niedługo i będą Ci hipcie po domu latać razem...
A jak nie to.. To przyjdź do mnie :D Avari na pewno chętnie się pobawi bo on kumpla nie ma a by chciał ;-))
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Cierpliwości, będzie lepiej. Teraz dużo uwagi trzeba kotu rezdydentowi poświęcić by nie czuł sie odrzucony. Powolutku oswoja się ze swoimi zapachami. Tylko czasu trzeba na przełamanie lodów.
Awatar użytkownika
SHEszunia

Dzieki dziewczyny :hug:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Sheszuniu będzie dobrze, nie martw się :hug:
No niestety, to wymaga trochę czasu. U jednych więcej u innych mniej :)
trzymam <ok> żeby kociaki jak najszybciej się dogadały <ok>
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Wiem, że ciężko w to uwierzyć, bo sama przez to przechodziłam bardzo niedawno ale naprawdę będzie dobrze. Daj Midusi czas. Ja sobie wyobrażałam, że wpuszczę nowego kota i będą się kochać. No niestety to nie jest tak prosto. Za kilka dni zapomnisz co to dokocenie <ok> <ok> <ok> Głowa do góry, z każdą godziną będzie tylko lepiej ;-))
Awatar użytkownika
SHEszunia

Becia pisze:Wiem, że ciężko w to uwierzyć, bo sama przez to przechodziłam bardzo niedawno ale naprawdę będzie dobrze. Daj Midusi czas. Ja sobie wyobrażałam, że wpuszczę nowego kota i będą się kochać. No niestety to nie jest tak prosto. Za kilka dni zapomnisz co to dokocenie <ok> <ok> <ok> Głowa do góry, z każdą godziną będzie tylko lepiej ;-))
No właśnie mam taką nadzieję :) I powiem Ci, że też myślałam, że się kochać będą, ale jak to się mówi.. miłość przychodzi z czasem :-D
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Edzio musi nasiąknąć domowymi, znajomymi zapachami, na razie jeszcze pachnie swoim starym domkiem :-)
Zablokowany