Ozzy i Iggy
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- mimbla
- Kontakt:
Kupowałam go 2 tygodnie temu, przy tej cenie na pewno już są wykupione... Pewnie nawet nie dla kotów, tylko jako tunel do osłaniania drzewek na zimę... <lol>madziulam2 pisze:
może zorganizujemy dla Ciebie jakieś hurtowe zamówienie?? <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>
Dwa oblicza Igora: ruzczS yłainelyW ynżawoP i Poważny Wyleniały Szczur

- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
Ja nie podważam jego atrakcyjności! Na pewno poleciałby na niego niejeden gronostaj! Chłopak dostaje wiele propozycji randek od łasic, jedna fretka narzekała nawet, że pozwoliłam go wykastrować! <rotfl>Kamiko pisze:Na zdjęciu jest piekny młody mężczyzna ,
uprasza się o nie umniejszanie urody przystojniaka <mrgreen>
A tak poważnie, to w zeszłym tygodniu przybrał wreszcie ciut na wadze, co mnie uspokoiło. Przez chwilę myślałam nawet, że zamieszkał w nim jakiś płaski kolega i pomaga mu jeść te chrupki, które w zatrważającym tempie znikają z misek, czego nie widać po wadze i głowie...
- mimbla
- Kontakt:
To dieta cud "From Kulka-kot to the weasel" Polega na czestym jedzeniu dużej ilości chrupek. Część chrupek należy podczas jedzenia rozsypać dookoła miski, żeby potem móc je gonić, a finalnie- pożreć. Należy też zaglądać często do miski Kolegi Po Fachu. Tam wśród Taste Of The Wild mogą być zatopione krokiety RC dla brytoli, które są najsmaczniejsze. Trzeba jeść dużo i szybko, bo jak zje się ten paskudny TOTW to Duża kupi obiecany RC.Renia i MEGAN pisze:Oj to zazdroszczę mu tej przemiany materii, podpytaj go co to ma za dietę, bo ja od wielu miesięcy jestem na diecie pt. "zacznę jutro" <rotfl>
Trzeba też biegać całą noc po mieszkaniu razem z Kolegą Po Fachu, a jak Kolega spuchnie- to biegać samemu. Rano trzeba szaleć przy odsłanianiu rolet i nie przestawać jeść chrupek. Częste jedzenie przyspiesza metabolizm. Trzeba też czesto zostawiać prezenty w kuwecie, przy sprzątaniu których Duża będzie narzekać na aromatyczność pozostałosci po TOTW- może wtedy szybciej kupi RC i bedzie dorzucać do miski.
Zważymy na urodziny, to zobaczymy i zrobimy rodzinną tabelkę z wagami urodzeniowymi i roczniakowymi <lol> Zwycięzca dostanie resztę naszego TOTW :-P Chyba, że Łasica pożre...Renia i MEGAN pisze:Przekaż mu głaski od klucho siostry. Fibi pyta, kiedy ją dogoni z wagą(dzisiaj mamy 4,6)