Ozzy i Iggy

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
kizior
Hodowca

Post autor: kizior »

zabawowe chłopaki :kotek: :kotek: <mrgreen>
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

Sara pisze:za 9,99 głupio nie wziąć

hmmm.... a u mnie nie ma :-(

może zorganizujemy dla Ciebie jakieś hurtowe zamówienie?? <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>

chłopaki jak zwykle obłędne - Wasz wątek jest moim ulubionym!!
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

madziulam2 pisze:
może zorganizujemy dla Ciebie jakieś hurtowe zamówienie?? <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże> <gwiżdże>
Kupowałam go 2 tygodnie temu, przy tej cenie na pewno już są wykupione... Pewnie nawet nie dla kotów, tylko jako tunel do osłaniania drzewek na zimę... <lol>

Dwa oblicza Igora: ruzczS yłainelyW ynżawoP i Poważny Wyleniały Szczur

Obrazek
Awatar użytkownika
Sara

Post autor: Sara »

mimbla pisze:A szeleścił? Szelest kusi moje futra najbardziej
szeleścił, szeleścił... widać do gustu nie przypadł

pan dwa w jednym <święty> i <diabeł>
Awatar użytkownika
Ania

Post autor: Ania »

U mnie w ikei jest tylko na stoisku dzicięcym taki cały niebieski, ale po 79,99zł.
No zdzierstwo. ;-(
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Na zdjęciu jest piekny młody mężczyzna ,
uprasza się o nie umniejszanie urody przystojniaka <mrgreen>
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Kamiko pisze:Na zdjęciu jest piekny młody mężczyzna ,
uprasza się o nie umniejszanie urody przystojniaka <mrgreen>
Ja nie podważam jego atrakcyjności! Na pewno poleciałby na niego niejeden gronostaj! Chłopak dostaje wiele propozycji randek od łasic, jedna fretka narzekała nawet, że pozwoliłam go wykastrować! <rotfl>

A tak poważnie, to w zeszłym tygodniu przybrał wreszcie ciut na wadze, co mnie uspokoiło. Przez chwilę myślałam nawet, że zamieszkał w nim jakiś płaski kolega i pomaga mu jeść te chrupki, które w zatrważającym tempie znikają z misek, czego nie widać po wadze i głowie...
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

Oj to zazdroszczę mu tej przemiany materii, podpytaj go co to ma za dietę, bo ja od wielu miesięcy jestem na diecie pt. "zacznę jutro" <rotfl>
Przekaż mu głaski od klucho siostry. Fibi pyta, kiedy ją dogoni z wagą :D (dzisiaj mamy 4,6)
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Renia i MEGAN pisze:Oj to zazdroszczę mu tej przemiany materii, podpytaj go co to ma za dietę, bo ja od wielu miesięcy jestem na diecie pt. "zacznę jutro" <rotfl>
To dieta cud "From Kulka-kot to the weasel" Polega na czestym jedzeniu dużej ilości chrupek. Część chrupek należy podczas jedzenia rozsypać dookoła miski, żeby potem móc je gonić, a finalnie- pożreć. Należy też zaglądać często do miski Kolegi Po Fachu. Tam wśród Taste Of The Wild mogą być zatopione krokiety RC dla brytoli, które są najsmaczniejsze. Trzeba jeść dużo i szybko, bo jak zje się ten paskudny TOTW to Duża kupi obiecany RC.
Trzeba też biegać całą noc po mieszkaniu razem z Kolegą Po Fachu, a jak Kolega spuchnie- to biegać samemu. Rano trzeba szaleć przy odsłanianiu rolet i nie przestawać jeść chrupek. Częste jedzenie przyspiesza metabolizm. Trzeba też czesto zostawiać prezenty w kuwecie, przy sprzątaniu których Duża będzie narzekać na aromatyczność pozostałosci po TOTW- może wtedy szybciej kupi RC i bedzie dorzucać do miski.
Renia i MEGAN pisze:Przekaż mu głaski od klucho siostry. Fibi pyta, kiedy ją dogoni z wagą :D (dzisiaj mamy 4,6)
Zważymy na urodziny, to zobaczymy i zrobimy rodzinną tabelkę z wagami urodzeniowymi i roczniakowymi <lol> Zwycięzca dostanie resztę naszego TOTW :-P Chyba, że Łasica pożre...
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

A czy nie masz wrażenia, że Igor przy jedzeniu zachowuje się jak koparka??
Otwiera japkę i ładuje ją w michę :D
Zablokowany