Effy i Tori :)
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Re: Effy i Tori :)
Dobrze jest 
- Joanna P.
Z tego co piszesz dziewczyny są coraz bardziej zżyte :-)

- margita
- Agilisowy Rezydent
czyli wszystko w normie ... podobnie jak u mnie ... <mrgreen>
- Molly
Kilka fotek.
Buka z oczami zepsutymi lampą błyskową, ale za to jaka dorodna

To małe, czarne próbuje mnie w nocy zadeptać na śmierć, szuka sobie kącika do spania, ale warunek jest taki, że kącik ma być jakoś na mnie, przy mnie, albo przynajmniej obok ręki mojej, więc szuka, szuka i traktorzy i choć jestem przez nią niewyspana to uważam, że to słodkie <serce>
A tu w ulubionej pozycji <mrgreen>

No i dwie dziewuszki razem

Wczoraj Effy mnie nastraszyła. Mój mąż ma pierwszy raz w nowej pracy dyżury na drugą zmianę, po 21 kota zaczęła wyć, płaczliwie, nie spektakularnie głośno, ale żałośnie i bez przerwy, przytulanie pomagało na chwilę... myślę, oszaleję, a jak TŻ się wyśpi jak wróci po 23 a ona tak wyje.... ale on wróci, a koci płacz ustał jak ręką odjął. effy poczekała aż się wykąpie, położy i wtulona w niego spokojnie usnęła, a dziś ma wybitnie dobry humor. Tyle, że wieczorem coś czuję będzie powtórka <strach>
Buka z oczami zepsutymi lampą błyskową, ale za to jaka dorodna

To małe, czarne próbuje mnie w nocy zadeptać na śmierć, szuka sobie kącika do spania, ale warunek jest taki, że kącik ma być jakoś na mnie, przy mnie, albo przynajmniej obok ręki mojej, więc szuka, szuka i traktorzy i choć jestem przez nią niewyspana to uważam, że to słodkie <serce>
A tu w ulubionej pozycji <mrgreen>

No i dwie dziewuszki razem

Wczoraj Effy mnie nastraszyła. Mój mąż ma pierwszy raz w nowej pracy dyżury na drugą zmianę, po 21 kota zaczęła wyć, płaczliwie, nie spektakularnie głośno, ale żałośnie i bez przerwy, przytulanie pomagało na chwilę... myślę, oszaleję, a jak TŻ się wyśpi jak wróci po 23 a ona tak wyje.... ale on wróci, a koci płacz ustał jak ręką odjął. effy poczekała aż się wykąpie, położy i wtulona w niego spokojnie usnęła, a dziś ma wybitnie dobry humor. Tyle, że wieczorem coś czuję będzie powtórka <strach>
- ania1978
Sliczne masz te koteczki Molly <zakochana> Czarnulka wydaje się mieć większy pysio od Effy :-)
- bahi
Ale czarna pantera ma łapska <shock>
I słodziutki acz zawadiacki pychol!
I słodziutki acz zawadiacki pychol!
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Jejku ten czarny pysiulec Buki jest cudny, ależ bym ją porwała <zakochana>
Obie dziewczynki razem pięknie wyglądają

Obie dziewczynki razem pięknie wyglądają
- Agnes
obie dziewczyny są piękne, ale musze przyznać, że Bukowa główka jest imponująca <zakochana> 
- asiunia0312
Świetnie dziewczyny rosną
a Buka rzeczywiście ma śliczną główkę 
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Super zdjęcie obu panienek. Fajnie udało Ci się obie złapać do zdjęcia. Śliczne są te Twoje dziewczyny :-)