Lumi :)
- yamaha
- Genius Loci
Re: Lumi :)
No to juz wiem co dolacze do mojego nastepnego zamowienia w zooplusie (kurka, dopiero co wczoraj przyszlo moje zamowienie, wiec nastepne dopiero za jakies 2 miesiace, ale to nic
)
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Aga, Twoja Lumi i moja Bella mogłyby startować w wyścigach kocich zaprzęgów tunelowych, oczywiście powożonych przez nas <lol> Oglądając filmiki, jakbym moją Belluchnę widziała. Czasem jeździ cała schowana w tunelu, czasem na Janka z czterech pancernych (głowa wystaje przez otwór). I też tak wskakuje rozpędzona do jadącego tunelu <lol> A największą radochę ma wtedy, kiedy się ją wiezie po jakichś nierównościach, np. grubym dywanie, listwie przypodłogowej, bo wtedy poluje na tego wielkiego wroga, który się ukrył pod tunelem <lol>
Super Lumisia <serce>
Super Lumisia <serce>
- Agnes
o to faktycznie, dziewczyny mogą sobie przybić... łapkę <lol> Lumi podobnie jak Bella, uwielbia jak tunel na coś najeżdża (szczurkowy ogonek, próg, pan kapeć
) ważne żeby coś było pod tunelem, wtedy zabawa jest najlepsza :-) głaski dla rodzeństwa 
- ania1978
super filmiki <ok> Lumisia w tunelu-padłam jak zobaczyłam <lol> moja corcia wozi Gacika na chodniku, im szybciej tym lepiej, a spadanie na zakrętach najfajniejszei <mrgreen>
- Miss_Monroe
- Moderator
Zdjęcia cudne, fimiki rewelacyjne, ja jestem zachwycona <zakochana> ! Ja z Bentleyem też tak bawię się tunelem 
- Molly
ależ mam nosa, wpadłam na takie czadowe filmy
Tunel rządzi <ok> <ok>
Tę leniwą wersję zabawy znam, aczkolwiek u mnie rzadko się to zdarza, ale , ale dowiedziałam się ostatnio, że dla kota to prawdziwy wysiłek, taka koncentracja, żeby wiedzieć kiedy pacnąć, bez podnoszenia dupala z kołderki
Tę leniwą wersję zabawy znam, aczkolwiek u mnie rzadko się to zdarza, ale , ale dowiedziałam się ostatnio, że dla kota to prawdziwy wysiłek, taka koncentracja, żeby wiedzieć kiedy pacnąć, bez podnoszenia dupala z kołderki
- Bartolka
Lumi i Bella lubią jazdę z szyberdachem a moje Holly i Lulu wersję cabrio czyli ja w zaprzęgu, one na kocu. Bibi pieszo towarzyszy tym rajdom <lol>
Lumi jest cudowna <zakochana> Pysio stworzone do całowania <serce>
Lumi jest cudowna <zakochana> Pysio stworzone do całowania <serce>
- aneby
Czy chodzi Ci o coś takiego ? leniwa zabawaAgnes pisze:
btw. jak wstawić filmik jako podpis, zamiast linka? w starej wesji forum potrafiłam, teraz coś mi nie idzie![]()
wpisujesz korzystając z przycisku URL w ten sposób podpis
Lumisia jest śliczna <zakochana> I jaka grzeczna
- margita
- Agilisowy Rezydent
Do Lumi i Belli dołącza też Izar ... ona też uwielbia zabawy w tunelu i rajd po całym mieszkaniu ....
lubi też wersję powietrzną ... ona w tunelu, a ja łapię za dwa końce i nisko nad ziemią ją pomalutku bujam ...
<lol> uwielbia wszystkie wersje zabaw w tunelu ...
A Lumisia jest prześliczna ... uwielbiam na nią patrzeć ... <zakochana>
lubi też wersję powietrzną ... ona w tunelu, a ja łapię za dwa końce i nisko nad ziemią ją pomalutku bujam ...
<lol> uwielbia wszystkie wersje zabaw w tunelu ...
A Lumisia jest prześliczna ... uwielbiam na nią patrzeć ... <zakochana>
- Agnes
tak, o to mi chodzi :-) niestety, nie wiem, czemu ale opcja url, u mnie nie działa, próbowałam już wcześniej, przy zamieszaczniu filmików, jak i przed chwilą w wątku o kuwetach. Przed zmianami na forum, nie miałam tego problemu, nie wiem co się zmieniło, ale przeżyjeaneby pisze: Czy chodzi Ci o coś takiego ? leniwa zabawa
wpisujesz korzystając z przycisku URL w ten sposób podpis
Margi, ustawiasz się w kolejce, do kręcenia filmiku <lol>