Drapak swietny, ja zastanawiam sie wlasnie nad dokladnie takim samym, z malenkimi zmianami (poczytaj na wczesniejszych stronach, juz o tym pisalismy).
Najprosciej mowiac, dolna rozeta bedzie prawdopodobnie "malo uzywana" do lezenia, wiec mozna ja zastapic po prostu "schodkiem" (oszczednosc 67 zl jesli dobrze pamietam), ale to juz kwestia gustu i budzetu.
P.S. Osobiscie waham sie rowniez nad tym (troche tanszym) : http://www.drapaki.pl/pl/dla-duzych-kotow/64-d-5a.html, zastepujac budke rowniez talerzem (i podwyzszajac ten maly slup) - glownie z powodu miejsca, w ktorym drapak bedzie u mnie stal.
Yamaha też brałam ten drapak pod uwagę :-) , ale właśnie Pan Leszek powiedział że lepszy dla naszych miśków będzie model D-0A . A myślę że On się zna :-) .
Racja że ta rozeta na samym dole będzie bez użyteczna zaraz przestudiuje cały wątek dokładnie
To model Rufiego - P-4B http://www.drapaki.pl/pl/podstawowe/38-p-4b.html
Powiem szczerze, że waży nielicho i z lekka się dziś zmachałem przynosząc go z samochodu... w każdym razie drapak wygląda na bardzo solidny, z konkretną podstawą i konkretną grubością liny na słupie...
Składa się go na szczęście bardzo prosto i bez problemów :-)
Spytacie dlaczego taki mały i bez bajerów? bo mamy nieduże 50m2 mieszkanko i korzystać z niego będzie tylko jedno futro :-)
Podsumowując - drapak jest, kontener jest, kuweta dotrze jutro, do Kościana po futro jedziemy w sobotę <mrgreen>
Bardzo ladny drapak. Jedynie jak kotek bedzie na poczatku maly, chyba warto cos pod niego podstawic, zeby ulatwic wskakiwanie i zeskakiwanie z hamaczka
yamaha pisze: Jedynie jak kotek bedzie na poczatku maly, chyba warto cos pod niego podstawic, zeby ulatwic wskakiwanie i zeskakiwanie z hamaczka
wiem wiem yamaha :-) to miejsce gdzie go sfotografowałem jest tylko tymczasowe, do soboty :-) później będzie stał w "salonie" obok oparcia tapczanu :-)
Yamaha chyba mówi o drapaku, który ma Migracja (taki podwyższony D0 z hamakiem) mnie też bardzo się podoba, wysłałam już zapytanie o cenę, i o możliwość zamiany dolnej rozety na półkę. Cenę dostałam, odpowiedzi o półce jeszcze nie. Może pomyślał że za dużo marudzę hehehhe <oops>
Daro pisze:...a do nas dziś dotarło takie cudeńko :-)
To model Rufiego - P-4B http://www.drapaki.pl/pl/podstawowe/38-p-4b.html
Powiem szczerze, że waży nielicho i z lekka się dziś zmachałem przynosząc go z samochodu... w każdym razie drapak wygląda na bardzo solidny, z konkretną podstawą i konkretną grubością liny na słupie...
Składa się go na szczęście bardzo prosto i bez problemów :-)
Spytacie dlaczego taki mały i bez bajerów? bo mamy nieduże 50m2 mieszkanko i korzystać z niego będzie tylko jedno futro :-)
Podsumowując - drapak jest, kontener jest, kuweta dotrze jutro, do Kościana po futro jedziemy w sobotę <mrgreen>
Fajny ten drapak prosty,praktyczny i na pewno będzie używany <ok> .Ale fajnie masz skarbek lada moment w domku będzie.
Madziowa pisze:Yamaha chyba mówi o drapaku, który ma Migracja (taki podwyższony D0 z hamakiem) mnie też bardzo się podoba, wysłałam już zapytanie o cenę, i o możliwość zamiany dolnej rozety na półkę. Cenę dostałam, odpowiedzi o półce jeszcze nie. Może pomyślał że za dużo marudzę hehehhe <oops>
Tak, dokladnie, podobny do tego Migracji, tylko ze z "talerzem" zamiast rozety na dole.
Ja juz odpowiedz od Rufiego dostalam, wiec Cie zapewniam, ze taka zmiana jest wykonalna
Cos kolo 850 zl (ja chce w dywanie i ten maly slup troche podwyzszony), o ile dobrze pamietam.
Dziewczyny ja już też wiem że ten model D-0A jest ok dzięki Wam i panu Leszkowi od Rufiego . Właśnie kupie taki drapak , ale zamiast dolnej rozety będzie półka i zamienie hamak na średni słupek ,a rozeta na ten duży i w dywanie żeby służył i dobrze wyglądał po latach . Dziękuje Wam za pomoc <pokłon>