Lumi :)
- yamaha
- Genius Loci
Re: Lumi :)
<ok>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Aguś, Ty się lepiej przyznaj, ile ich było do tej pory? <lol>Agnes pisze:...zeszłyśmy tylko do jednego, max dwóch przysmaczków dziennie <mrgreen>
Moje do niedawna nie dostawały przysmaczków, jedynie raz na pół roku w kiełbaskach przemycałam im tabletki na odrobaczenie. Ostatnio jednak zamówiłam w Zooplusie Thrive krewetkowy, no i bardzo im smakuje, Carlos to dosłownie szału dostaje <lol>
- yamaha
- Genius Loci
Ja wlasnie planuje przy nastepnym zamowieniu cos wziac.... Choc troche sie boje, ze to kota "utuczy".... Co robi przysmaczkowy Carlos ?AgnieszkaP pisze: Carlos to dosłownie szału dostaje <lol>
- Agnes
nooo z ręką na sercu przyznaje, że stosowałam się do zaleceń producenta <mrgreen> 2 razy dziennie po 3-4 przysmaki <mrgreen> Thrive, jeszcze nie próbowaliśmy... a Cosma snackies (wszystkie smaki) są uwielbiane :-)
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Wchodzi mi na kolana, daje łapę, wkłada łapę do opakowania, bo za wolno przysmaczki mu wyciągam, wpycha się cały przed Bellę, gdy akurat jej podaję przysmak. Gdy już zamknę opakowanie i chcę je schować do szafki, pędzi za mną i zagradza drogę <lol>yamaha pisze: Co robi przysmaczkowy Carlos ?
Moja sąsiadka kiedyś zamówiła przysmaki Cosmy i ani jej kotce, ani moim kociastym nie smakowały.
- Agnes
widocznie jak u ludzi, jednym smakują owoce morza, innym (np. mnie) <mrgreen> nie
Lumi zachowuje się podobnie jak Carllos, opędzić się od niej nie można :-)
Lumi zachowuje się podobnie jak Carllos, opędzić się od niej nie można :-)
- Molly
Hmm... przysmaczki powiadacie 8-)
Coś czuję, że ktoś zrobi zamówienie <mrgreen>
Coś czuję, że ktoś zrobi zamówienie <mrgreen>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Dokładnie tak :-) Ja też do owoców morza nie mogę się przekonaćAgnes pisze:widocznie jak u ludzi, jednym smakują owoce morza, innym (np. mnie) <mrgreen> nie
- yamaha
- Genius Loci
No to i ja (znaczy sie Missy) sprobuje Thrive przy nastepnym zamowieniu w zooplusie 
- Miss_Monroe
- Moderator
Thrive to kawałki 100% mięska bez sztucznych wypełniaczyyamaha pisze:Ja wlasnie planuje przy nastepnym zamowieniu cos wziac.... Choc troche sie boje, ze to kota "utuczy"....