Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL

Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Re: Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL

Post autor: asiak »

Najważniejsze, że wyniki Kolorusia dobre, że ma zapas leków :-) Kolorusiu, dużo zdróweczka ci życzę :-)
Kaluniu bądź zawsze taka kochana :-)
Dla obu ogonków :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
kotku

Post autor: kotku »

Jakie wspaniałe wieści! <tańczy>
Najsampierw chciałam złożyć najserdeczniejsze życzenia z okazji tak pięknej rocznicy :redrose: Kalunia jest piękną kotką (choć reglamentowaną dla czytelniczek forum :nie: ) i ma taki wspaniały, ciepły domek. Tyle szczęścia i radości ile jest u Was w wątku to naprawdę aż dech zapiera.

A teraz składam wyrazy niepohamowanej radości z powodu dobrych wyników badań Koloradka :radocha: :radocha: :radocha: Nie mogę sobie wyobrazić bidusia w kagańcu <strach> ale rozumiem, że pewnie jest to konieczne, bo taki niedźwiedź jak on mógłby pożreć wszystkich :kotek: Mam nadzieję, że jego zdrowie będzie dalej w tak znakomitej formie - nie da się ukryć, że jest tak dzięki Twojej trosce i ogromnej miłości Danusiu.

:roza: :kwiatek: ... a teraz co? jakieś zdjęcia?
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Danusiu taka wspaniała rocznica, aż się cieszę razem z Tobą i życzę Wam, żeby tych rocznic było jeszcze bardzo bardzo dużo :kwiatek: :kotek: Kalunia to wyjątkowa koteczka więc musiała trafić do wyjątkowych ludzi, jakimi Wy jesteście :kiss:
Z wyników Kolorusia też się bardzo cieszę :kotek: Mam nadzieję, że przy takiej opiece, jaką ma u Was będzie jeszcze bardzo długo cieszył Was swoimi całuskami :kotek:
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Danusiu wspaniale czytać, że zdrówko Kolorusiowi dopisuje :-) Jak dobrze, że trafiliście na profesjonalną panią doktor, że macie ustawione leki, że Koloruś kwitnie <serce> Bardzo dzielny i kochany z niego chłopak <zakochana>

Z okazji tak pięknej rocznicy przesyłam Wam bukiet kwiatów :roza: :kwiatek: :roza: :kwiatek:
Wymiziaj ode mnie za uszkiem Kalunię :kotek:

Czekam na fotki kociaków
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Wszystkiego najlepszego dla Kaleńki z okazji tak cudnej rocznicy :kwiatek: :roza: :kwiatek: .
Proszę wygłaskać ode mnie dziewczynkę i Kolorusia oczywiście również :kotek: :kotek: .
Danusiu, tak myślę, że serce Dorszki czuło, że Kalunia będzie mieć u Was jak w niebie ;-))

Cudownie czyta się takie wiadomości o Kolorusiu, bardzo się cieszę, że chłopczyk ma tak dobre wyniki <ok>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Danusiu, bardzo się ciesze, że wyniki Kolorusia są dobre, że jest w lekarstwa zaopatrzony, że ma tak dobrą Panią Doktor, i, że ma Was <serce>
Wszystkiego najlepszego, z okazji pierwszej wspólnej rocznicy z piękną Kalą :kotek: życze Wam samych radosnych i zdrowych chwil i wielu długich i szczęśliwych lat :kotek: :kotek: posyłam słonko i czekam na nowe zdjęcia :-)
Awatar użytkownika
Duśka
Hodowca
Hodowla: MagicCattus*PL

Post autor: Duśka »

Wszystkiego najlepszego dla Kaluni i zdrówka dla Koloradka - stałego zdrówka :) :kiss:
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Post autor: atomeria »

Danusiu, wszystkiego naj naj z okazji rocznicy :kwiatek: Kala jest dla mnie wzorcem, mam nadzieję, że doścignionym <mrgreen> też taką koteczkę kiedyś chcę mieć!

Zawsze kiedy mowa o Kolorusiu, to sobie myślę, że miał chłopak niesamowite szczęście, że trafił do Was (wiem wiem, wszyscy to wiemy, a ja się powtarzam). I wcale mu się nie dziwię, że nie lubi pobierania krwi, przecież pobieranie krwi jest straszne!
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

I ja dołączam do wszystkich życzeń :roza: :kwiatek: :roza: :kwiatek: :roza:
Awatar użytkownika
elwiska3
Agilisowy Rezydent

Post autor: elwiska3 »

No to i ja u Was poświętuję <mrgreen>

Kaluchna oby było zawsze tak jak jest - masz cudowną opiekę, Kolorka do zabawy a otoczona jesteś samą miłością <zakochana>

Kolorku no szacun wielki za to pobieranie krwi <mrgreen> sama się nie mogę wybrać bo tak się boję ( ale u mnie kaganiec nie pomoże <rotfl> )
No ciesze się ze wyniki w porządku i zdrówko dopisuje :roza:
ODPOWIEDZ