Kitka, Bazyl i Eliot

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Re: Kitka i Bazyl

Post autor: atomeria »

Ano dziecinki :)
Mój bejbiś kochany (tego nie widać, ale on waży już prawie 5kg)

Obrazek
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Tu ledwie go widać, ale za to doskonale widać, że trasporterek Kitki jest fajniejszy :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

O, widzę, że u Ciebie na podłodze tak jak u mnie - koci plac zabaw <lol> I mamy taki sam tunel ;-))
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Becia, tunel jest świetny, prawda? Chociaż Bazyl w te rękawki nawet nie próbuje wchodzić :)
Za to Kitka bardzo chętnie.
Wcześniej miałam taki biało-zielony z zooplus, na pewno wiesz o którym mówię ;-)) Ale ten koty dość szybko zmaltretowały i został z niego wiotki flaczek, do którego nie dało się już wejść, za to świetnie służył Kitce jako sanki :) Potrafiła z narożnika lub stolika skakać na niego z impetem, a potem jechać na nim przez jakieś 2 metry :)
Lubiła też siedzieć sobie na nim, a pańcia ciągnęła po podłodze, jak sanki :-) I im więcej zakrętasów pańcia robiła, tym kotka była szczęśliwsza, a kiedy zdarzyło się jej zsunąć z sanek, natychmiast wskakiwała na nie z powrotem.

Co do placu zabaw -pańcie kupują różne wymyślne zabawki, a koty i tak największą frajdę mają ze skradzionych słomek lub papierków i szeleszczących siatek "reklamówek" ;-))
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

O tak, bardzo fajny. Solidnie wykonany, wytrzymały materiał :ok: Moje koty takie harce w nim, na nim, w koło niego wykonują, że ho, ho....A w rękawki nie wchodzą. Ja im je zawinęłam i mają "okienka" w tunelu :-)
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Malutki słodki synuś <serce> jak kocurek ma juz 5 kg to będziesz miała co nosić w przyszłości <lol> Koloruś ma 6,3 i to juz mi wystarczy <mrgreen> <lol> ręce czuje i to nieżle :ok:

No i potem przy takim placu zabaw goście nie kociarze niestety ale nie są porządani <lol> <lol>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Słodki ten bejbiś, jak śpi, ale chyba czas pomyśleć o rozecie w rozmiarze XL <mrgreen>
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Soniu, oczywiście, że myślę <mrgreen> Dość intensywnie.
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Ale slodki bejbis <zakochana>
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Danusiu - też już o tym myślałam, już teraz czuję, że nie noszę, a dźwigam, a Bazylek do tego to z tych kotów, które na kolanka to niekoniecznie, ale ponosić go to bardzo chętnie :)

Beciu, pozwoliłam sobie skorzystać z Twojego pomysłu, okazał się genialny <mrgreen>
Jak tylko podwinęłam jeden z rękawków, Bazyl natychmiast wparował do tunelu i poszedł sprawdzić co też widać przez to nowe okienko :) Wystawił przez nie łepek i miał taką minę, jakby przez to okienko wszystko wyglądało inaczej niż do tej pory.
Aż szkoda, że nie miałam aparatu pod ręką.
Zablokowany