Hann jaka wspaniała relacja. Cieszyłam się bardzo czytając to, co piszesz. Taka mała słodzinka idealnie wpasuje się w Waszą rodzinkę. Już się wpasowała. Jak puzzelek - wszystko na swoim miejscu
Lucek, Leoś i Jadwinia
-
kotku
Re: Lucjan i Leontes
<zakochana> Na zdjęciach widać, że Jadwinia jest u siebie! Taka swobodna, spokojna, już w łóżku, już na drapaku <mrgreen> I ani cienia kociego chłopaka... ani kawałka noska czy ogonka.. Biedny Leoś, biedny Lucek
Wystrachane kotecki.
Hann jaka wspaniała relacja. Cieszyłam się bardzo czytając to, co piszesz. Taka mała słodzinka idealnie wpasuje się w Waszą rodzinkę. Już się wpasowała. Jak puzzelek - wszystko na swoim miejscu
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
<zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Cudna koteńka i jak odważna
foteczki rewelacyjne <serce> zwłaszcza z córeńką <mrgreen>
wspaniały rudy pomponik <serce>
<serce>
Cudna koteńka i jak odważna
foteczki rewelacyjne <serce> zwłaszcza z córeńką <mrgreen>
wspaniały rudy pomponik <serce>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Jaka ona piękna, słodka i taka eteryczna <serce>
Widać, że już się zadomowiła
A z Gabcią wyglądają rozczulająco
Widać, że już się zadomowiła
A z Gabcią wyglądają rozczulająco
- Miss_Monroe
- Moderator
Koteczka jest prześliczna <zakochana> ! Jaką sesję piękną fotograficzną miała :-) . Wdać, że Jadwini z Twoją córeczką jest bardzo wygodnie na łóżku :-) . Na ostatnim zdjęciu widać, że piórka już lecą, także wędka chyba długo nie pożyje <lol>
- ania1978
jaka śliczna panienka <zakochana> <zakochana> <zakochana> chyba będzie sprawować niepodzielne rządy w domu <lol>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Cudny marchewkowy wacik z Jadwini i jaka odważna koteńka <zakochana>
Śliczne foteczki, te na książeczkach szczególnie <zakochana>
Śliczne foteczki, te na książeczkach szczególnie <zakochana>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Ależ ona jest piękna <zakochana>
- Hann
Zuzia jest już w domuyamaha pisze:No to koniecznie nam musisz opisac, jak przyszla Pani Weterynarz (tez to mialam <lol> ) zareagowala na kudlacza !
Drapak jednak przypadł w udziale Jadwini, bardzo jej się spodobał, zwłaszcza górna półka, która do tej pory należała do Leośka :-)yamaha pisze:No i jak pierwsza noc ? Drapak nie za twardy na Twoje plecki ? <rotfl>
Zgodnie z przewidywaniami w nocy koty wyszły z kryjówek, wreszcie coś zjadły i krążyły wokół Jadwini. Oczywiście krążenie odbywało się za drzwiami <lol> Ale widać było wlepione w małą oczy i pełną czujność. Dzisiaj Leoś po raz pierwszy doszedł do wniosku, że bycie w tym samym pokoju może nie być tak niebezpieczne jak myślał na początku, ale minę miał nie za szczęśliwą.
Mijają 24 godziny, jeszcze 48 i będzie dobrze <mrgreen>
Jadwinia jest bardzo dzielnym malutkim kotkiem, o prześlicznej delikatnej twarzyczce <serce> Obejrzała już prawie wszystko co było do obejrzenia, weszła we wszystkie kąty. Leoś i Lucek leżą na kanapie (cieszę się, że już nie na podłodze) i na wszelki wypadek nie mrugają, żeby nie przeoczyć zagrożenia
<zakochana> Czuję, że właśnie tak jest... Że Jadwisia była brakujacym kawałkiem naszej układanki... <serce>kotku pisze:<zakochana> Na zdjęciach widać, że Jadwinia jest u siebie! Taka swobodna, spokojna, już w łóżku, już na drapaku <mrgreen> [...] Taka mała słodzinka idealnie wpasuje się w Waszą rodzinkę. Już się wpasowała. Jak puzzelek - wszystko na swoim miejscu
Udało mi się rozgryść youtube, więc pod spodem dwie chwile z dzisiejszego poranka <oops>
- SHEszunia
Ślicznie 
Futrzak aaach miodzio... No śliczna jest..
I chyba wywnioskowałam, że macie jadalną lapmę <rotfl>
Futrzak aaach miodzio... No śliczna jest..
I chyba wywnioskowałam, że macie jadalną lapmę <rotfl>
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Brak mi słów <serce>