Nasze koty musza mieć o nas wyrobione zdanie : Chodzą takie za kotem, sprawdzają jak leży, gdzie leży, a jak leży to czy oddycha miarowo, a jak oddycha to czy podnosi łepek, a jak podnosi łepek to czy otwiera oczy, a jak otwiera to .... Matko, poleżeć w spokoju nie można
Miss_Monroe pisze:Ja to czasem myślę,że przez martwienie się o swojego Bentleya skończę na psychotropach <strach> . Nie martw się, wszystko z Tobą ok <lol> !
O ja też do tego klubu dołączę.
Mam wrażenie że cały czas Karmelek jest na cenzurowanym podglądzie <mrgreen>
No i stało się, waga łazienkowa zepsuła się. Bo jak to możliwe, że wchodzi na nią Lolek i pokazuje ... 4 kg. Przetestowałam na sobie - tam powinny pokazać się inne cyfry <lol>
Postaram się dzisiaj uwiecznić mojego kulturystę. Chociaż spodziewałam się, że waga będzie mniejsza, bo ostatnio boczki są mniejsze i jest mniej kulkowy. Wyciągnął się na długość, chyba kosztem szerokości <lol> Ale wiem, że do szczypiorków to on należeć nie będzie. Za dwa tygodnie stukną nam urodziny lolkowe pół roku i moje ostatni ... ostatni rok z 3 z przodu- w ten sam dzień <lol>
No to bedzie impreza ! <tańczy>
4 kg na 6 miesiecy - jesli moze Cie to "uspokoic", moja Missy (ktora jest panienka) wazyla 3kg900 jak ja odbieralismy w tym wieku