Drapaki
-
Slonick
Re: Drapaki
Pochwale sie bo poki co nie bede mial sie czym innym chwalic. Niech zesz te koty w okolicy sie wreszcie urodza!! 
- Jennefer
Czy długo czekaliście na odpowiedź od Rufiego? Tzn wysłałam mu w czasie świąt wycenę 3 drapaków z małymi modyfikacjami i cisza...
- yamaha
- Genius Loci
3 wyceny to troszke czasu zajmuje.... zwazywszy na fakt, ze Swieta byly przedwczoraj....
Mysle ze do konca tygodnia dostaniesz odpowiedz, poki co sie nie niepokoj
Mysle ze do konca tygodnia dostaniesz odpowiedz, poki co sie nie niepokoj
-
Slonick
Roznie bywa, ale najczesciej na drugi dzien. W okolicach swiat bylo nieco dluzej. Napisalem cos we srode chyba, a odpowiedz przyszla we wtorek. Ale to bylo wyjatkowo. Na wczorajszego maila odpowiedz dostalem dzisiaj. Teraz juz wlasciwie pozostalo tylko czekac na dostawe. A pozniej skrecic i pochwalic sie na forum 
- Jennefer
Czekamy na zdjęcia :-)
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Przypmniec sie Rufiemu można zawsze : )Jennefer pisze:Czekamy na zdjęcia :-)
- Jennefer
Dostałam odpowiedź od Pana Leszka i teraz czekam tylko na wycenę końcową. Zdecydowałam się za namową Pana Leszka na P-8A ze średnią rozetą 45cm zamiast górnej półki. Mam nadzieję, że średnia rozeta wystarczy (chciałam dużą ale Pan Leszek zapewniał mnie, że 45cm w zupełności wystarczy dla Brytka).
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Jennefer, dla koteczki rozeta 45-centymetrowa będzie ok. Moja Bella waży 6,7 kg i w rozecie 50 cm ma jeszcze sporo miejsca. Dla dużego dorosłego kocura (ponad 8 kg) rozeta 45 cm byłaby za mała.Jennefer pisze:[...]Mam nadzieję, że średnia rozeta wystarczy (chciałam dużą ale Pan Leszek zapewniał mnie, że 45cm w zupełności wystarczy dla Brytka).
- Jennefer
Ok dzięki
Zamówiona średnia.
- Jennefer
Pan Leszek napisał wczoraj do mnie @ z całkowitą wyceną. Nie wiem za bardzo co z tym wszystkim mam zrobić? Czy po prostu przelać pieniążki na konto (cena jest w euro) czy zapłacić pay palem a on pozna mnie po nazwisku? Jak to się u Was odbywało gdy zamawialiście drapaki z Rufiego? Napisałam do Pana Leszka z prośbą o wskazówki i cisza od wczoraj <hm>