Drapaki

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Slonick

Re: Drapaki

Post autor: Slonick »

Pochwale sie bo poki co nie bede mial sie czym innym chwalic. Niech zesz te koty w okolicy sie wreszcie urodza!! :-/
Awatar użytkownika
Jennefer

Post autor: Jennefer »

Czy długo czekaliście na odpowiedź od Rufiego? Tzn wysłałam mu w czasie świąt wycenę 3 drapaków z małymi modyfikacjami i cisza...
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

3 wyceny to troszke czasu zajmuje.... zwazywszy na fakt, ze Swieta byly przedwczoraj....
Mysle ze do konca tygodnia dostaniesz odpowiedz, poki co sie nie niepokoj ;-))
Slonick

Post autor: Slonick »

Roznie bywa, ale najczesciej na drugi dzien. W okolicach swiat bylo nieco dluzej. Napisalem cos we srode chyba, a odpowiedz przyszla we wtorek. Ale to bylo wyjatkowo. Na wczorajszego maila odpowiedz dostalem dzisiaj. Teraz juz wlasciwie pozostalo tylko czekac na dostawe. A pozniej skrecic i pochwalic sie na forum :-D
Awatar użytkownika
Jennefer

Czekamy na zdjęcia :-)
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Jennefer pisze:Czekamy na zdjęcia :-)
Przypmniec sie Rufiemu można zawsze : )
Awatar użytkownika
Jennefer

Dostałam odpowiedź od Pana Leszka i teraz czekam tylko na wycenę końcową. Zdecydowałam się za namową Pana Leszka na P-8A ze średnią rozetą 45cm zamiast górnej półki. Mam nadzieję, że średnia rozeta wystarczy (chciałam dużą ale Pan Leszek zapewniał mnie, że 45cm w zupełności wystarczy dla Brytka).
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Jennefer pisze:[...]Mam nadzieję, że średnia rozeta wystarczy (chciałam dużą ale Pan Leszek zapewniał mnie, że 45cm w zupełności wystarczy dla Brytka).
Jennefer, dla koteczki rozeta 45-centymetrowa będzie ok. Moja Bella waży 6,7 kg i w rozecie 50 cm ma jeszcze sporo miejsca. Dla dużego dorosłego kocura (ponad 8 kg) rozeta 45 cm byłaby za mała.
Awatar użytkownika
Jennefer

Ok dzięki :) Zamówiona średnia.
Awatar użytkownika
Jennefer

Pan Leszek napisał wczoraj do mnie @ z całkowitą wyceną. Nie wiem za bardzo co z tym wszystkim mam zrobić? Czy po prostu przelać pieniążki na konto (cena jest w euro) czy zapłacić pay palem a on pozna mnie po nazwisku? Jak to się u Was odbywało gdy zamawialiście drapaki z Rufiego? Napisałam do Pana Leszka z prośbą o wskazówki i cisza od wczoraj <hm>
Zablokowany