Bentley - niebieski brytyjczyk
- EwaL
Re: Bentley - niebieski brytyjczyk
Produkują takie budki bardzo oszczędnie <mrgreen> Aż mnie plecy bolą jak patrzę na poskładanego Bentleya <lol>
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
e tam, ja widzę w tym pysiu zachwyt z przytulnego gniazdka

- Miss_Monroe
- Moderator
Musiałam Wam pokazać jak Bentley spędza ostatnie kilka dni a mianowicie na pilnowaniu samolotu śpiąc pod nim. Ledwo się pod niego wciska i ledwo wychodzi <lol>

Wyobrażacie sobie Bentleya w skórzanej czapce pilotce i wielkich goglach <lol> ?

Wyobrażacie sobie Bentleya w skórzanej czapce pilotce i wielkich goglach <lol> ?
- ania1978
no właśnie sobie to wyobraziłam
Bentley pilotem <lol> ale super by wyglądał w samolocie za sterami <rotfl>
-
xennaextra
Super kotek i zdjęcia - zarówno w scenerii upchnięcia, jak i samolotu! Rzeczywiście chyba byłoby mu do twarzy w lotniczych goglach <mrgreen>
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
Bentuś to prawdziwy facet - szybkie fury, samoloty, ponadto ma wokół siebie piękne kobiety (kobietę)
Tak trzymaj Bentuś
Tak trzymaj Bentuś
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Może Bentley odkrył w sobie jakiś pociąg do sprzętów latających i postanowił zostać pilotem? <lol>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Ja myślę ,że on chce zostać mechanikiem samolotowym i nareszcie będziemy mogli spokojnie latać. <ok>
- Miss_Monroe
- Moderator
Przez jego leżenie pod samolotem obstawiam, że wolałby zostać podwoziem <lol>Sonia pisze:Może Bentley odkrył w sobie jakiś pociąg do sprzętów latających i postanowił zostać pilotem? <lol>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
No to ja jestem najgorsza ciotka <oops>
Kocurku kochany najwspanialszego kociego życia
na te półtora roczku <serce>
Pancie wyjatkową to Ty masz ,więc lepszej zyczyć Ci nie będę pilnuj swojej bo jest tego warta
A tym samolotem to Bentlejku gdzie Ty sie wybierasz ? rozumiem ,że rekonesans będziesz robił jak karmią i dbają o Twoich kolegów i koleżanki w innych forumowych domkach
<lol>
Kala i Koloruś zapraszają <lol> ( uwaga przy wejściu do domu Oktawia moze zalizać i zadusić <lol> )
Kocurku kochany najwspanialszego kociego życia
Pancie wyjatkową to Ty masz ,więc lepszej zyczyć Ci nie będę pilnuj swojej bo jest tego warta
A tym samolotem to Bentlejku gdzie Ty sie wybierasz ? rozumiem ,że rekonesans będziesz robił jak karmią i dbają o Twoich kolegów i koleżanki w innych forumowych domkach
Kala i Koloruś zapraszają <lol> ( uwaga przy wejściu do domu Oktawia moze zalizać i zadusić <lol> )