Lolek
- magdaita
Re: Lolek
Lolek ma śliczny ogon.
Ja tez się szykuje do kastracji Hawcia (rudy), niebieski już po.
Mocz Hawa już się zrobił mocno woniejący, nawet z piwnicy, gdzie kocury mają "kącik kuwetkowy <lol> " czuć . Trochę się obawiam, bo Pumba tak sobie znosił kastrację, po narkozie zsikał się pod siebie, a potem przez dwa dni był agresywny, pobudzony...
Teraz już nim ok, wrócił do siebie, czyli swojej autystycznej osobowości, a nawet z lekka zmiział trochę bardziej.
Ja tez się szykuje do kastracji Hawcia (rudy), niebieski już po.
Mocz Hawa już się zrobił mocno woniejący, nawet z piwnicy, gdzie kocury mają "kącik kuwetkowy <lol> " czuć . Trochę się obawiam, bo Pumba tak sobie znosił kastrację, po narkozie zsikał się pod siebie, a potem przez dwa dni był agresywny, pobudzony...
Teraz już nim ok, wrócił do siebie, czyli swojej autystycznej osobowości, a nawet z lekka zmiział trochę bardziej.
- EwaL
Ale co kot to inaczej przechodzi kastrację. U nas było bezproblemowo (mimo mojego wielkiego strachu). Na drugi dzień Lolek zachowywał się jakby wczoraj nic się nie wydarzyło, zaczął szaleć jak małe kocię i zrobił się taki przylepa do głaskania.magdaita pisze: Trochę się obawiam, bo Pumba tak sobie znosił kastrację, po narkozie zsikał się pod siebie, a potem przez dwa dni był agresywny, pobudzony...
Trzymam kciuki za Hawę, aby było tak spokojnie jak u mnie.
- EwaL
A na to nie wpadłam <ok> Od dzisiaj to L będzie od Lolka (dotychczas było od pierwszego nazwiska)yamaha pisze:W moich bardzo filozoficznych rozwazaniach zrodzilo sie takie przemyslenie :
Ewa to Ewa. Ale czy "L" z pseudo to dlatego, ze Lolek ? <suchy>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Żebyś się z potem gdzieś rozpędu nie przedstawiła Ewa LolekEwaL pisze:A na to nie wpadłam <ok> Od dzisiaj to L będzie od Lolka (dotychczas było od pierwszego nazwiska)yamaha pisze:W moich bardzo filozoficznych rozwazaniach zrodzilo sie takie przemyslenie :
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
EEE to przecież ładnie brzmi razem - Ewa Lolek - w dzisiejszych czasach lepiej nie zdradzać wszystkich szczegółów a tak ... no nazwisko jak marzenie do wszystkich ankiet, sondaży itpMoniQ pisze:Żebyś się z potem gdzieś rozpędu nie przedstawiła Ewa LolekEwaL pisze:A na to nie wpadłam <ok> Od dzisiaj to L będzie od Lolka (dotychczas było od pierwszego nazwiska)yamaha pisze:W moich bardzo filozoficznych rozwazaniach zrodzilo sie takie przemyslenie :