spełnienia marzeń !Lumi :)
- Agnes
Re: Lumi :)
Kochane! bardzo Wam dziękuje, za piękne życzenia
Agnieszko, za piękną begonie
Snusiu, za bukiet
Wybraliśmy się wczoraj na kolacje do włoskiej restauracji. Właściciel rodowity Włoch, kelnerzy i kucharze również. Jedzenie pyszne! do tego winko
i tego chyba było za dużo. Bo jak wróciłam do domu i przysiadłam do laptopa, czytając wszystkie życzenia, najnormalaniej w świecie, się rozkleiłam <oops> Szymon się ze mnie śmieje, że z każdym rokiem, robie się coraz bardziej ''miększa'' <lol>
pokaże Wam, jakiego torcika mi koleżanka wczoraj przyniosła, świeczka mnie uradowała, bo ja się młoda duchem wciąż czuje

jeszcze raz, BARDZO Wam dziękuje
Agnieszko, za piękną begonie
Wybraliśmy się wczoraj na kolacje do włoskiej restauracji. Właściciel rodowity Włoch, kelnerzy i kucharze również. Jedzenie pyszne! do tego winko
pokaże Wam, jakiego torcika mi koleżanka wczoraj przyniosła, świeczka mnie uradowała, bo ja się młoda duchem wciąż czuje

jeszcze raz, BARDZO Wam dziękuje
- yamaha
- Genius Loci
Piekne roze i sliczny torcik <zakochana>
(no i zachcialo mi sie do wloskiej restauracji, masz Ci ! <lol> )
(no i zachcialo mi sie do wloskiej restauracji, masz Ci ! <lol> )
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
Agnes, a widzisz - tak obstawiałam, że to 18 urodziny i się nie pomyliłam <rotfl>
piękne róże...
piękne róże...
- Agnes
Yamaha, chcieliśmy w końcu pójść do tej francuskiej restauracji, a tu zonk, obiady od 18.30 <shock>
dla mnie to już troche za późno <diabeł>
Szopi <lol> dobre geny odziedziczyłam po mamie, w zeszłym roku, jeszcze się mnie o dowód pytali
dla mnie to już troche za późno <diabeł>
Szopi <lol> dobre geny odziedziczyłam po mamie, w zeszłym roku, jeszcze się mnie o dowód pytali
- yamaha
- Genius Loci
<shock> Co to za dziwactwo ?Agnes pisze:Yamaha, chcieliśmy w końcu pójść do tej francuskiej restauracji, a tu zonk, obiady od 18.30 <shock>
Obiad sie jada we Francji o 12h00.
Kolacje wlasnie od 18h30-19h00 (bo zaczyna sie od "aperitif", czyli alkohol+przekaski)
Fakt, ze francuska kolacja jest dosc podobna do naszego polskiego "obiadu", ale powiedziec, ze obiad serwuja od 18h30 to juz przesada.....
Przyjezdzaj tutaj, francuska kuchnia zapewniona od rana do nocy <lol>
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
mnie też nadal pytają o dowód, a niewiele mniej od Ciebie mam, tyle, że u mnie wrażenie wieku dziecięcego potęgujesz jeszcze niewielki wzrost i filigranowa postura <mrgreen>
A u Ciebie z tą 18 wcale nie żartowałam, ładna z Ciebie kobieta <oops>
Lumisiu, przepraszam za <offtopic>
A u Ciebie z tą 18 wcale nie żartowałam, ładna z Ciebie kobieta <oops>
Lumisiu, przepraszam za <offtopic>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
A to nie były 18 urodziny ? <mrgreen> <mrgreen> <lol>
- Agnes
Szopi, filigranowa to ja nie jestem, ale 160cm uzyskam, dopiero po założeniu obcasów
i powiem Ci, że ogromnie cieszy, ktoś chce żebym się wylegitymowała <lol> z dumą wtedy dowód wyciągam <mrgreen> przynajmniej wiem, że nie jest ze mną jeszcze tak źle
i dziękuje <oops> to co? za dobre geny! i filigranowe kobitki!
Yamaha, może to przez to, że oni są tu nauczeni jadać lunch w okolicach 13-j, (dla mnie to normalny obiad) a później właśnie obiad, no i jeszcze później kolacje...
nie dane mi będzie spróbować ślimaków <diabeł> chyba że się do Ciebie wybiore :->
Asia, no takkkkk, 18-ka była rok temu, w tym roki i za rok też będzie <lol> <lol> <lol>
i powiem Ci, że ogromnie cieszy, ktoś chce żebym się wylegitymowała <lol> z dumą wtedy dowód wyciągam <mrgreen> przynajmniej wiem, że nie jest ze mną jeszcze tak źle
i dziękuje <oops> to co? za dobre geny! i filigranowe kobitki!
Yamaha, może to przez to, że oni są tu nauczeni jadać lunch w okolicach 13-j, (dla mnie to normalny obiad) a później właśnie obiad, no i jeszcze później kolacje...
nie dane mi będzie spróbować ślimaków <diabeł> chyba że się do Ciebie wybiore :->
Asia, no takkkkk, 18-ka była rok temu, w tym roki i za rok też będzie <lol> <lol> <lol>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Aga jaki fantastyczny
I bukiet piękny :-)
Też mi narobiłaś smaka na obiad w restauracji :-)
Też mi narobiłaś smaka na obiad w restauracji :-)