Lumi :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Re: Lumi :)

Post autor: asiak »

Agnes pisze:Szopi, filigranowa to ja nie jestem, ale 160cm uzyskam, dopiero po założeniu obcasów ;-))

Asia, no takkkkk, 18-ka była rok temu, w tym roki i za rok też będzie <lol> <lol> <lol>
To całkiem jak ja <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Ojej Aguś, przepraszam, że tak późno. Wszystkiego najpiękniejszego, dużo zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń. :roza: :roza: :roza: :roza:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

asiak pisze: To całkiem jak ja <rotfl> <rotfl> <rotfl>
:nie: przestan !
Juz ustalilysmy, ze jako "mloda babcia" przekroczylas niedawno 40-tke, wiec nie oszukuj teraz ;-))
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Agnes pisze: oni są tu nauczeni jadać lunch w okolicach 13-j, (dla mnie to normalny obiad) a później właśnie obiad, no i jeszcze później kolacje...
<strach> COOO ?? ?? ??
Sniadanie, lunch (=obiad), obiad i kolacja ?
To ta kolacja to jakos kolo polnopcy wypada, tak ? Rany..... :hidden:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

yamaha pisze:
asiak pisze: To całkiem jak ja <rotfl> <rotfl> <rotfl>
:nie: przestan !
Juz ustalilysmy, ze jako "mloda babcia" przekroczylas niedawno 40-tke, wiec nie oszukuj teraz ;-))
Yamaha, wszystko musiałaś wygadać?
Przepraszam za <offtopic> , ale to przez Yamahę <mrgreen>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Audrey, dziękuje bardzo :kiss:

Yamaha, no dla mnie to jakieś nieporozumienie jest. Ja obiad jem w porze lunchu. Później lekka kolacja. Nie wyobrażam sobie wielkiegooo obżarstwa na wieczór/na noc. Jakbyś zobaczyła tutejsze kobiety, to zdecydowana większość ( o Irlandkach mówe, inne nacje, podchądzą do tematu jak my) to rozmiar XXL, co gorsza, są to młode dziewczyny. My nie raz chcieliśmy wyjść w weekend gdzieś na obiad. Wiele miejsc, otwartych od godzin późno popołudniowych. Dla mnie odpada. A szkoda...

Asia <lol> <lol> <lol>

edit: taka ciekawostka. Ostatnio do salonu wpada dziewczyna, pierwsz raz, więc podaje jej forme do wypełnienia. Mówi, że chce się poopalać, zrobiłam skin testa, i tak ją obczajam, dużaaaa była. Poszła na łóżko leżące. Z dziewczynami nie widziałyśmy co robić, bo słychać było, jak się łóżko pod nią ugina <strach> odczekałam, skończyła sie opalać, wyszła. Dzwonie do szefa, pytam czy jest jakiś limit odnośnie wagi, dla łóżek leżących, jest- 120kg. Dziewczyna pod taką wage podchodziła. Trzeba było grzecznie zwrócic uwage, że to dla jej bezpieczeństwa, teraz może chodzic tylko na stojące. I takich osób jest cała masa...

w tym kraju, zdecydowana większość Polek, to TOP model ;-))
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

We Francji tez wieczorem jada sie "drugi obiad" :-/////
U mnie w domu TZ juz sie przyzwyczail, ze jadamy na codzien "lekkie" kolacje (salatki, paroweczki, kanapeczki itp.), oczywiscie czasem pizza albo inne bomby kaloryczne sie zdarzaja <lol>
Natomiast jak jestesmy gdzies zaproszeni, to juz sie nie "migamy" : jemy wtedy te obfitsze kolacje, inaczej sie nie da (pomysla, ze nam nie smakuje albo co).
Czasem ciezko z trawieniem ( <lol> ), ale od czasu do czasu przeciez i tak nam nie zaszkodzi ;-))

Przepraszam, jesli kogos uraze, ale ja to sie naprawde MOCNO zastanawiam, jak mozna sie, bedac kobieta, do wagi 120 kg (albo kolo tego) doprowadzic <suchy>
Nie mowie, ze wszyscy musza wazyc 55 kg, troche "puszystosci" nawet niektorym babeczkom bardzo pasuje, ale 100 czy 120 kg, to nie moge pojac.........
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

nie no jasne, że i mnie się zdarzy zamówić pizze z dominosa o 22 <lol> albo zjeść późny obiad w gościnie, ale tego się nie robi codziennie...
o tej otyłości tu, to ja już nawet nie chce myśleć, wystarczy, że na codzien ją oglądam. I nie rozumiem tego, i nie chodzi tu o kwestie wyglądu, a zdrowia... ich sprawa :-|
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Ja kolacji nie jem. No chyba, że jakieś warzywa lub owoce. Śniadanie staram się zawsze, obiad również. :) Czasami tak jak Agnieszka w momentach szaleństwa jem pizzę wieczorem :)
Kocia321

Post autor: Kocia321 »

Jejciu jaka słodka szczególnie jak cię wyciąga na tym dużym legowisku :)
Zablokowany