Burbon i Bercik
- yamaha
- Genius Loci
Re: Lilak Burbon :)
-
xennaextra
Księciunio z tego Burbonka :-) I jak mu do twarzy w czerwieni!
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
W samej nazwie wszystko było: jak kolonie, to wiadomo, że dla młodzieży, dla dorosłych to byłyby wczasyyamaha pisze:No jasne ze dla kota
Nawet by mi przez mysl nie przeszlo FORUMOWICZEK odchudzac, cos Ty !
Ale jakbyś się jednak zdecydowała to ja mam kilka kg do zrzucenia ;)
- yamaha
- Genius Loci
Dobrze gadasz z tymi koloniami (i wczasami) <mrgreen>
MoniQ -> z tym zrzuceniem paru kg moze byc roznie, bo tu juz co niektorzy sobie zamowili, ze grill bedzie funkcjonowal NA OKRAGLO <lol>
No ale jak sie uprzesz, to mozesz biegac za kociastymi po ogrodzie, moze poskutkuje
MoniQ -> z tym zrzuceniem paru kg moze byc roznie, bo tu juz co niektorzy sobie zamowili, ze grill bedzie funkcjonowal NA OKRAGLO <lol>
No ale jak sie uprzesz, to mozesz biegac za kociastymi po ogrodzie, moze poskutkuje
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Wy tu nie narzekajcie tak, że Wam ciężko, bo co ja mam powiedzieć?
Weźcie sobie ponoście i pohuśtajcie na rękach prawie 8 kilo, to dopiero ręce bolą <mrgreen>
Weźcie sobie ponoście i pohuśtajcie na rękach prawie 8 kilo, to dopiero ręce bolą <mrgreen>
- Miss_Monroe
- Moderator
Ja usypiam na rękach 6 kilo, które samo ładuje sie na ręce. Spróbujcie go tylko położyć przed usunięciem do rozety to awantura murowana <lol>
- Karola
Ja absolutnie nie narzekam, ja chce mieć dużego kota, tylko niech ten lejący się przez ręce kociszon da się nosić! Przypakuje chociaż trochę! 
- Karola
mnie wczoraj podczas biegania sports tracker (taki program do monitorowania cwiczeń) pokazał, że miałam predkośc maksymalną w ciągu biegu 1612km/h, więc przemkne Ci tylko jak wicher prze ogród i sprzątnę wszystko z grilLayamaha pisze:Dobrze gadasz z tymi koloniami (i wczasami) <mrgreen>![]()
- yamaha
- Genius Loci
Specjalna wersja Sport Tracker Boeing 737 ?Karola pisze:mnie wczoraj podczas biegania sports tracker (taki program do monitorowania cwiczeń) pokazał, że miałam predkośc maksymalną w ciągu biegu 1612km/h
- yamaha
- Genius Loci
A podalas to w zamowieniu, jak kupowalas kota ? Nie ?Karola pisze: niech ten lejący się przez ręce kociszon da się nosić!
To teraz sie to TZ'a przytulaj, a kota zostaw w spokoju <lol>