Avari FaBriCat*Pl
- Szopi
- Hodowca
- Hodowla: Mikołówka*Pl
Re: Avari FaBriCat*Pl
piękne zdjęcia <serce>
Julciu, mam nadzieję, że się spotkamy w Bydgoszczy, chociaż jeszcze niczego nie potwierdzam, bo wszystko zależy od tego jak się ułożą losy Baby...
Julciu, mam nadzieję, że się spotkamy w Bydgoszczy, chociaż jeszcze niczego nie potwierdzam, bo wszystko zależy od tego jak się ułożą losy Baby...
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Super miejsca i fotki :-)
- Molly
Och, jakie piękny foty
Tak mi brak takie spokoju jaki bije z tych zdjęć
- margita
- Agilisowy Rezydent
mnie też bardzo podobają się fotki z wyjazdu ...
Avarik - nic nowego nie dorzucę - piękności <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
i to stęskniony za Pańcią <serce> <serce> <serce>
Avarik - nic nowego nie dorzucę - piękności <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
i to stęskniony za Pańcią <serce> <serce> <serce>
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Czy Wasze koty też tak mają?
Avariego czeszę co drugi dzień. On to wręcz uwielbia :-) Tzn. tak mi się wydaje po jego zachowaniu.
Gdy tylko widzi, że wyciągam szczotkę wręczy się i pręży. Nadstawia brodę, żeby go tam drapać. Wywala brzuch do góry, ale poza tym Avari gryzie mnie w przegub dłoni. I nie wiem czy to przez tą nieokiełznaną radość czy może za mocno ciągnę szczotką? Nie jest to mocne gryzienie, raczej podgryzywanie. A przy tym baaardzo głośno grucha.
Musiałabym nagrać kiedyś filmik to zobaczyłybyście co wyprawia.
Avariego czeszę co drugi dzień. On to wręcz uwielbia :-) Tzn. tak mi się wydaje po jego zachowaniu.
Gdy tylko widzi, że wyciągam szczotkę wręczy się i pręży. Nadstawia brodę, żeby go tam drapać. Wywala brzuch do góry, ale poza tym Avari gryzie mnie w przegub dłoni. I nie wiem czy to przez tą nieokiełznaną radość czy może za mocno ciągnę szczotką? Nie jest to mocne gryzienie, raczej podgryzywanie. A przy tym baaardzo głośno grucha.
Musiałabym nagrać kiedyś filmik to zobaczyłybyście co wyprawia.
- yamaha
- Genius Loci
<shock> Missunia tez gryzie, ale szczotke, przy czesaniu.
Natomiast ona czesanie nie lubi....
Natomiast ona czesanie nie lubi....
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Bliźniaki akurat nie gryzą i oboje uwielbiają czesanie. Carlos bardzo głośno o stałej porze dnia dopomina się, żeby go uczesać :-)
Natomiast kotka mojej sąsiadki na początku czesania leży spokojnie, a później łapie za rękę/szczotkę, czasem dość mocno. Wygląda to momentami na zabawę, a momentami na polowanie.
Nagraj Julcik Avarisia w salonie piękności :-)
Natomiast kotka mojej sąsiadki na początku czesania leży spokojnie, a później łapie za rękę/szczotkę, czasem dość mocno. Wygląda to momentami na zabawę, a momentami na polowanie.
Nagraj Julcik Avarisia w salonie piękności :-)
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Może w ten sposób pokazuje, że ma już dosyć i wystarczy.
Moja Brysia też tak robi, niby udaje, że chce być miziana, tuli się, a za moment gryzoka robi <mrgreen>
Moja Brysia też tak robi, niby udaje, że chce być miziana, tuli się, a za moment gryzoka robi <mrgreen>
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Księciunio to od razu szczotkę gryzie. Raz tylko przejadę po nim,a już leży na pleckach i łapie za szczotkę 
- Agnes
Moja Lumi też bardzo lubi czesanie. Na widok otwieranej szafki w której trzymam szczote, od razu leci i z mruczeniem wywala się na plecki :-) takiego gryzienia jak opisałaś, nie doświadczyłam, więc pojęcia nie mam, o co Pucusiowi <zakochana> chodzi :-)