Drapaki
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: Drapaki
Zdecydowanie ten lepszy od poprzedniego :-) Z pewnością będzie stabilny, jak wszystkie drapaki Rufiego :-) Możesz go troszkę zmodyfikować i zamiast półki na górze zrobić rozetę, którą większość kotów uwielbia :-)
- cheshire
A jaki jest mniej więcej koszt takiej modyfikacji?asiak pisze:Zdecydowanie ten lepszy od poprzedniego :-) Z pewnością będzie stabilny, jak wszystkie drapaki Rufiego :-) Możesz go troszkę zmodyfikować i zamiast półki na górze zrobić rozetę, którą większość kotów uwielbia :-)
- ania1978
wymiana pólki na rozetę to koszt rozety ok.60-70 zł :-)
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Zakupienie rozety oddzielnie to koszt 78 zł :-) Półka jest tańsza, więc ta różnica nie powinna być duża :-) Najlepiej napisz maila do Rufiego z zapytaniem :-)
- cheshire
Dzięki, muszę to przemyśleć i obgadać..ania1978 pisze:wymiana pólki na rozetę to koszt rozety ok.60-70 zł :-)
- Miss_Monroe
- Moderator
Chesire zobacz sobie jeszcze ten wątek http://www.forum.agiliscattus.pl/viewto ... 116&t=2523 ze zdjęciami forumowych drapakow z uwagami dziewczyn itp. może jakis Ci sie spodoba, lub jego modyfikacja :-)
- cheshire
Ciągle tu wszystko przeglądam;) A powiedzcie mi tylko czy dobrze myślę - drapak od Rufiego, mogę w przyszłości także zmodyfikować - np któryś element (półka, rozeta) wymienić na większy w razie potrzeby?Miss_Monroe pisze:Chesire zobacz sobie jeszcze ten wątek http://www.forum.agiliscattus.pl/viewto ... 116&t=2523 ze zdjęciami forumowych drapakow z uwagami dziewczyn itp. może jakis Ci sie spodoba, lub jego modyfikacja :-)
Na jakiego maila piszecie, ten: rufi.drapaki@me.com ? Bo mi program pocztowy wysłać nie chce maila..
-
Slonick
Uwagi i modyfikacje to jej sie na pewno spodobaja... gorzej z cenami
Wiekszosc osob ma problem, czy isc w cos tanszego i odkladac na rufiego/hakana w miedzyczasie, czy chwile zaczekac i od razu kupic ww.
Ja bym proponowal wybrac cos skromniejszego na start, ale dobrej jakosci. No i sprawdz wymiary, zanim zamowisz... bo ja sie lekko zdziwilem rozmiarami jak przyszly paczki
Wiekszosc osob ma problem, czy isc w cos tanszego i odkladac na rufiego/hakana w miedzyczasie, czy chwile zaczekac i od razu kupic ww.
Ja bym proponowal wybrac cos skromniejszego na start, ale dobrej jakosci. No i sprawdz wymiary, zanim zamowisz... bo ja sie lekko zdziwilem rozmiarami jak przyszly paczki
-
Slonick
Ja na taki wysylalem, wklej mi blad ktory Ci program pocztowy wywala.cheshire pisze:Ciągle tu wszystko przeglądam;) A powiedzcie mi tylko czy dobrze myślę - drapak od Rufiego, mogę w przyszłości także zmodyfikować - np któryś element (półka, rozeta) wymienić na większy w razie potrzeby?Miss_Monroe pisze:Chesire zobacz sobie jeszcze ten wątek http://www.forum.agiliscattus.pl/viewto ... 116&t=2523 ze zdjęciami forumowych drapakow z uwagami dziewczyn itp. może jakis Ci sie spodoba, lub jego modyfikacja :-)
Na jakiego maila piszecie, ten: rufi.drapaki@me.com ? Bo mi program pocztowy wysłać nie chce maila..
- Miss_Monroe
- Moderator
Mozna wymieniać, ale najlepiej zapytać sie Pana Leszka od Rufiego, czy np. przy wybranym drapaku bedzie w przyszłości możliwa modyfikacja, bez potrzeby wymiany poszczególnych części.:-) . Ja mam P-8A z modyfikacjami, aby mieć rozete zamiast polki została powiększona podstawa i polka, sa grubsze słupy sizalowe a to wszystko, aby zostala zachowana stabilnośc drapaka (druga sprawa, ze drapak miał byc dla większego kota, ale Pan Leszek powiedział, ze przy tak dużej rozecie trzeba zmodyfikowac rowniez wymiary całego drapaka) .cheshire pisze:A powiedzcie mi tylko czy dobrze myślę - drapak od Rufiego, mogę w przyszłości także zmodyfikować - np któryś element (półka, rozeta) wymienić na większy w razie potrzeby?